Wiejska działeczka Marty
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejska działeczka Marty
Martunia dobrze że mi odpowiedziałaś w innym wątku to mogłam pooglądać twój ogródek i super rękodzieła masz zupełną rację powinniśmy się cieszyć że mamy jakikolwiek ale własny kąt.Ja już czasami zapominam że połowę życia spędziłam w cudzych progach i jak bardzo tęskniłam za własnym progiem i ogródkiem.Tak to jest człowiekowi ciągle mało a do dobrego szybko się przyzwyczaja.Czy ty nie kończyłaś jakiejś szkoły plastycznej bo zmysł artystyczny to masz nie mały.

Na pierwszych fotkach pokazałaś, że masz kilka korzeni. Dzisiaj znalazłam jeden taki fajny i planuję na wiosnę posadzić w nim jakieś roślinki, albo postawić na nim donice- tak jak u ciebie
Poza tym....zaspy okropne 
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Marysiek chyba jest nas takich korzanio i pniakolubnych więcej ja też przytachałam pniaczek tylko na wiosnę dopiero będą efekty ojej jak ja wytrzymam do wiosny chyba muszę zająć się szmatkowymi przeróbkami wtedy czas szybko leci. 
- mmarta1982
- 500p

- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Kontakt:
Witaj Jolu.
Swoje zdolności odkrywam dopiero teraz jak mam swoją działeczkę.Z wykształcenia jestem krawcową,zajmuję się też fryzjerstwem to kolejna moja pasja.
Witaj Marysiu.
Korzeni w ogrodniczym nie kupisz
więc trzeba się cieszyć z ich posiadania.Ja na niektórych postawiłam donice,dobrze jest je zaimpregnować.W tych odwróconych do góry nogami posadziłam skalniakowe.

Witaj Marysiu.

- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Fajne te korzenie...Też na wiosnę muszę coś z takowymi zrobić , bo mam dwa 
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Marto i mnie forum zaraziło pniaczkami szkoda że nie wcześniej bo w ubiegłym roku usuwaliśmy sad i pniaczków było "po kokardkę" ale teraz mam upatrzony świerkowy u rodziców może dłużej wytrzyma?
- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Martusiu czy zabezpieczasz czymś te pniaczki
Na przykład ten:

Na przykład ten:

Pozdrawiam Hala
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Tego akurat niczym nie zabezpieczam,jest to karpa z gruszki to twarda sztuka.Mam ją od 3 lat.
No no kochana ależ Ty masz wyobraźnię
Donice bardzo oryginalne i ładne, muszę przyznać,że super to wygląda. Rabatki też piękne i kolorowe. No i ten Szarłat niesamowity ! Pierwszy raz widzę tą roślinę, szkoda, że jednoroczna. Wszystko mi się u Ciebie podoba z wyjątkiem zdjęcia z zaspami
Nie tęsknię za śniegiem w takiej ilości, bo topnieje potem strasznie długo ;)
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Ten pierwszy fajnie ustawiony...
A drugi przypomina mi prosiaczka z Kubusia Puchatka
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Witaj Alu w moim wątku,
No szarłat nie jednego w tym roku zadziwił,mnie tez bo miałam go pierwszy raz.Taki kolos wyrósł z ziarenka podobnego do maczku.
Agnieszko może być i prosiaczek.Na wiosnę powinna zakwitnąć mu floksowa fryzurka.
Agnieszko może być i prosiaczek.Na wiosnę powinna zakwitnąć mu floksowa fryzurka.
No to faktycznie
A co do prosiaczka to we floksowej fryzurce będzie wyjątkowo ładny, będziemy czekać na zdjęcia
Witaj Marto,
Jestem z rewizytą,i jestem zachwycona twoimi pomysłami ,gdzie ty się uchowałaś że ja się na twój wątek nie natknęłam ,podobnie jak ja widzę że stawiasz na ozdoby ogrodowe i mnóstwo koloru ,no i pomysły z górnej półki gratuluję, będę wpadać
Jestem z rewizytą,i jestem zachwycona twoimi pomysłami ,gdzie ty się uchowałaś że ja się na twój wątek nie natknęłam ,podobnie jak ja widzę że stawiasz na ozdoby ogrodowe i mnóstwo koloru ,no i pomysły z górnej półki gratuluję, będę wpadać
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Marto
Witaj . Przyszłam z rewizytą - piękny ogród i to dopiero zaczęłaś w tym roku
A co będzie na wiosnę ???
Korzonki super -też takie lubię i nawet mam dwa . Donice śliczne i ważne że się nie wywracają - pomysłowa dziewczyna z Ciebie
Jeśli pozwolisz będę wpadać
do Twego ogrodu - podziwiać i ściągać pomysły .
Pozdrawiam i zapraszam do mnie częściej
Korzonki super -też takie lubię i nawet mam dwa . Donice śliczne i ważne że się nie wywracają - pomysłowa dziewczyna z Ciebie
Jeśli pozwolisz będę wpadać
Pozdrawiam i zapraszam do mnie częściej