Ogród bez furtki
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród bez furtki
Aniu , ja tez czekam następnego spotkania.
Ula szykuje na początek pażdziernika. Będzie święto pieczonego ziemniaka.
Miałem obawy o hibki, delikatne rośliny. Wierzę , że pod waszą opieką wyrosną na dorodne rośliny. W połowie lipca dostałem lilak Palibin.
Z gołym korzeniem , wysoki na metr. Nie miałem żadnych nadziei , że coś z niego będzie. Nawadnianie ,, kropelkowe'' z 5 litrowej butelki i przeżył. Nawet trochę urósł.
- MonaeS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu
Tadeuszu niestety nie spotkamy się u Uli, bo my z M wyjeżdzamy w ten weekend z Lublina.
. U mnie też rosną dwa Palbiny, ale są szczepione na pniu, kwitną póżniej niż wszystkie bzy i pięęęęęknie pachną.To jest bardzo dobry zakup.
Dzisiaj hipek rozchylił nowy pąk.
Tadeuszu niestety nie spotkamy się u Uli, bo my z M wyjeżdzamy w ten weekend z Lublina.
Dzisiaj hipek rozchylił nowy pąk.
MonaeS pisze:
Uploaded with ImageShack.us
Nie wierzę, nauczyłam się umieszczać zdjęcia.Dziękuję Francesco.Dzisiaj moje ulubione hortensje
Lidia
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu 
Nie mów hop.... nie wiadomo jeszcze w który weekend u Uli spotkanie będzie. Z tego co wiem to ona sama jeszcze nie wie... wszystko uzależnione od szkoły.... także, może jednak się spotkamy...
Nie mów hop.... nie wiadomo jeszcze w który weekend u Uli spotkanie będzie. Z tego co wiem to ona sama jeszcze nie wie... wszystko uzależnione od szkoły.... także, może jednak się spotkamy...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Miałam to samo powiedzieć /napisać/ co Jagusia.
-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Aniu piękne hortensje, miło popatrzeć
ja kupiłam pierwszą bukietówkę w tym roku ale liście jakoś jej schną, mam nadzieję ze przeżyje, ogrodowe maja same liście więc żadna z nich pociecha, zastanawiam się co z nimi zrobić
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
no i jak z tymi zmianami???
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aniu bardzo spodobały mi się pokazane przez Ciebie latarenki. Naprawdę bardzo stylowe
Przy okazji zachwyciłam się doniczkowymi kompozycjami. Czy nadal są takie dorodne ?
Przy okazji zachwyciłam się doniczkowymi kompozycjami. Czy nadal są takie dorodne ?
Witam
Jako nowicjusz przechadzam się po ogrodach:)
Twój jest piękny, wszystko tak fajnie przemyślanie, a nie jak ja, sadzę i przesadzam:))))) Ciągle mi te rośliny inaczej rosną niż planuję.
I podziwiam Twoje kompozycje doniczkowe, ja zawsze coś źle posadzę, i jedno rośnie i szaleje, a drugie marnieje.
Jako nowicjusz przechadzam się po ogrodach:)
Twój jest piękny, wszystko tak fajnie przemyślanie, a nie jak ja, sadzę i przesadzam:))))) Ciągle mi te rośliny inaczej rosną niż planuję.
I podziwiam Twoje kompozycje doniczkowe, ja zawsze coś źle posadzę, i jedno rośnie i szaleje, a drugie marnieje.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu zachwycił mnie widoczek tarasowy. Szare latarenki cudnie się komponują z roślinkami o srebrzystych liściach.....kompozycja jak z katalogu.....cudo
Helitrop to piękna roślinka, nigdy go nie sadziłam, ale zachwyca
Helitrop to piękna roślinka, nigdy go nie sadziłam, ale zachwyca
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu witaj.
Cudne masz hortensje.
Limelight ślicznie wybarwiona na limonkowo.
A ta bordowa, to zapewne ogrodowa, ale myślę, wspaniale Ci przezimowała, skoro cała obsypana kwiatami.
Cudne masz hortensje.
Limelight ślicznie wybarwiona na limonkowo.
A ta bordowa, to zapewne ogrodowa, ale myślę, wspaniale Ci przezimowała, skoro cała obsypana kwiatami.
- paola1a

- Od: 10 paź 2010, o 22:25
W pełni się zgadzam z postem powyżej Taka ogrodowa obsypana kwiatami to moje marzenie
Paulina
- MonaeS

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie.Baaaaardzo dawno nie pisałam, chociaż na bieżąco zaglądam na forum. Zmobilizowala mnie Jola i jej wyroby gwiazdkowe.
W tamtym roku specjalnie nauczyłam się robić na szydełku, bo zapragnęłam ustroić okna śnieżynkami.Efekt bardzo mi się podobał.
W tym roku zaczełam od wieńca, ktory jest już na ukończeniu, a potem będą może następne gwiazdki

W tamtym roku specjalnie nauczyłam się robić na szydełku, bo zapragnęłam ustroić okna śnieżynkami.Efekt bardzo mi się podobał.
W tym roku zaczełam od wieńca, ktory jest już na ukończeniu, a potem będą może następne gwiazdki

-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
witaj, śliczne gwiazdki, szczególnie ta na ostatnim zdjęciu w prawym dolnym rogu, wygląda jak płatek śniegu, może dałabym radę?