(Za usprawiedliwienie spóźnienia niech posłuży fakt, że 26 lipca to też święto mojego M, który obchodzi w ten dzień
swoje urodziny.

Siadam siadam Iwonko. Od poniedziałku idę na urlop a M zmieniły się godziny pracy także auto będzie do mojej dyspozycji.heliofitka pisze:Ps. to chociaż w niedzielę postaraj się usiąść za kierownicą
Aniu ty to jednak masz oczyska. Takie dziwne obrazki widzisz.Anjja pisze:Kwitnące wszystkie cudne ale owieczkowy fiołek po prostu uroczy.
pozwoliłam sobie zaznaczyć na fotce ukrytą owieczkę
Asiu fiołek fachowo nazywa się Blue tail Fly, czyli owieczkowy fiołek to tylko przezwisko.mis20 pisze:Aniu ależ cudeńko Ci zakwitło![]()
Ten fiołek ma taką nazwę czy Ty ją wymyśliłaś?
Anjja pisze:Aniu, Wszystkiego Najlepszego z okazji imieninObrazek
Kochani bardzo dziękuję za pamięć. I życzonka oczywiście.Adam12222 pisze:I ja również życzę wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka
Anetko fiołeczek w rzeczywistości jest ciemno fioletowy ale oczywiście aparat i światło do d.... i stąd ta barwa. Ale i tak pieknie wygląda.anetta pisze:Fiołeczek bardzo ładny, mnie kolor zafascynował, naprawdę jest taki piękny granat?
Saro nawet nie może a na pewno. Tylko niech biedny przekwitnie i podrośnie troszki, bo to jeszcze maleństwo.zeberka4 pisze:Wspaniały jest...może kiedyś załapie sie na listeczek jakby się odłamał
Elu dziękuję ci za życzonka i nie musisz się wcale usprawiedliwiać. I to nic, że spóźnione.elcia1974 pisze:Aniu wczoraj miałaś święto, więc ja dzisiaj wprawdzie spóźniona, ale zostawiam szczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji imienin.![]()
Iwonko cieszę się, że wpadłaś. Skrętniki to takie wdzięczne roślinki. Cieszą nas kwieciem przez długie miesiące. Zastanawiam się skąd one biorą tyle siły. Jeśli naprawdę ci się tak podobają jak tylko podrosną szczepeczki białego chętnie się z tobą podzielę.iwosia88 pisze:Aniu Wspaniale wyglądają Twoje skrętniki
Agnieszko dziękuję za życzenia. Ta roślinka na zdjęciu n to sedum mexicanum. I nawet się nie obejrzysz jak będzie takie wielkie jak moje. Gdzieś w 1 części jest zdjęcie jak pięknie kwitnie na żółto. To bardzo łatwa w uprawie roślinka i mało wymagająca.mniodkowa pisze:czy to sedum mexicanum? bo jeśli tak to ja już na zapasże i moje takie urośnie
![]()

Aniu to rzeczywiście dobre określenie mojej kolekcji. Cudaczna. Żadnej logiki i sensu. Ale tak mi sie podoba.Stokrotkania pisze:że masz cudaśną kolekcje kwiatów.
Brak czasuanik pisze:Dorotko ciesze się, że ci sie u mnie podoba. Zaglądaj proszę częściej. A nie wypatrzyłaś sobie czegoś dfa siebie?