Jest mi trochę smutno dzisiaj musiałam się pożegnać z Gracjanem .Kwiat już stracił wigor i kolor (co to robi czas) ale był dzielny do końca się uśmiechał .
Teraz będę czekała na nowe Gracjanki, hmmm tylko ile?
No, taka niestety roślinna kolej rzeczy, i tak długo Ci kwitł, ale szkoda każdego przekwitniętego kwiatka. Mój sabotek też stracił kwiatek, ale już przed przesadzaniem miał zmianę w odcieniu, więc podejrzewałam, że niedługo jeszcze pokwitnie. Sabotki w marketach były w pełni rozwinięte, nie wiadomo, ile czasu kwiaty były w rozkwicie tak w ogóle.
Ostatnie zdjęcie Gracjana
Wiem kochani że to normalne ale jakoś tak się z nim zżyłam (głupie co? jak można się zżyć z kwiatkiem?)bardziej niż z Arturem chociaż że był moim wymarzonym sabotkiem .
No dobrze koniec smuteczków ,dzieci kupiły mi na pocieszkę dwa phal., śliczne ,takich jeszcze niema ja się cieszę gorzej z moim mężusiem no przecież ja ich nie kupiłam, a prezenty no cóż , przyjmuje się z radością Jutro wam pokarze moich nowych lokatorów.
Kasiu, nie smuć się Gracjan na pewno jeszcze nie raz pokaże Ci swoją śliczną buźkę
Będę jutro zaglądać, by zobaczyć prezenty od Dzieci
Ach..., kiedy moje wyrosną i będą przynosić takie prezenty
katarzynka575 pisze:Jest mi trochę smutno dzisiaj musiałam się pożegnać z Gracjanem .Kwiat już stracił wigor i kolor (co to robi czas) ale był dzielny do końca się uśmiechał .
Teraz będę czekała na nowe Gracjanki, hmmm tylko ile?
Kasiu no jak tak mogłaś napisać pomyślałam, że straciłaś całego sabotka a skoro przekwitł to trudno na pewno jeszcze zakwitnie
Obiecane zdjęcia . Jesteście gotowi na oglądanie- przedstawiam Maleńka -od mojej córci to chyba daleka krewna Malinki są bardzo podobne z tym że Maleńka ma mniejsze kwiatki i liście ,moje dziecko zapamiętało jak jej kiedyś mówiłam ze jak chce uszczęśliwiać mamusię storczykami to muszą mieć małe listki.Zapamiętała To Malinka , są podobne ,prawda? Słodziak- od chłopaka mojej córci,czyż nie jest słodziakiem ? tan kwiatek rośnie do góry warszką ,chyba bardzo go coś interesowało ,tam gdzie stał ,że tak wykręcił główkę i tak mu zostało:;230
Teraz sesja z czarnym tłem Malince też zrobiłam, a niech ma
Oj Kaśka tego Aksamitka jak zobaczyłam gula mi na szyj wielka wyrosła.I znów mi to robisz!Niedobra Kasia!Niedobra!!! Spociłam się-taka mała dygresja !!!