Ogródek TAJGI 2010
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek TAJGI 2010
Rewelacyjna hosta,
a żurawki powalają z nóg . :P

- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Mirka -mirdrem - jak się uda to wkleję następne.
kropelka - rzeczywiście - trudno sie oprzeć. Jestem szczęśliwa, że mogę moje żurawki podziwiać codziennie i w deszczu i przy ładnej pogodzie. Pomimo jesiennej aury, żurawki i tiarelle wyglądają coraz ładniej, chociaż wiele innych roślin w ogrodzie marnieje. A one cieszą moje oczy.
ewkapaw - Ewuniu, myślę, że nie dałaś się i już przepędziłaś chorobę. Działka czeka, a tereaz mamy taką słoneczną pogodę, tylko trochę zimno ...br....
lucy09 - Lucynko jesteś niezawodna
Guacamole to moja najładniejsza hosta i największa. Mam jeszcze inne ale są dużo mniejsze. Ta rabata pod orzechem jeszcze będzie przerabiana. Ciągle nad nią pracuję, bo rośliny się porozrastały i zasłaniają nawzajem, a inne zmarniały i też trzeba coś dosadzić na ich miejsce.
tu.ja - Iza - mam już około 50 różnych żurawek i tiarelli, ale do Agi72 to mi jeszcze daleko.... Mam nadzieję w przyszłym roku kolekcję powiekszyć o jeszcze ładniejsze.
marzenaF - Marzenko, no kupiłam
EwkaEs - Ewo, żurawek nie traktuję jakoś specjalnie, zasilam tak jak inne rośliny. Czasem podsypię jakim nawozem uniwersalnym i tylko tyle. One same tak fajnie rosną. Jedynie pilnuję, żeby dobrze posadzić - te co lubią cień to do cienia, a te co tolerują słońce to do słońca.
Jola Graj - w Twoim ogrodzie to dopiero rosną piękne okazy. A kociaczki masz cudniaste
kropelka - rzeczywiście - trudno sie oprzeć. Jestem szczęśliwa, że mogę moje żurawki podziwiać codziennie i w deszczu i przy ładnej pogodzie. Pomimo jesiennej aury, żurawki i tiarelle wyglądają coraz ładniej, chociaż wiele innych roślin w ogrodzie marnieje. A one cieszą moje oczy.
ewkapaw - Ewuniu, myślę, że nie dałaś się i już przepędziłaś chorobę. Działka czeka, a tereaz mamy taką słoneczną pogodę, tylko trochę zimno ...br....
lucy09 - Lucynko jesteś niezawodna
Guacamole to moja najładniejsza hosta i największa. Mam jeszcze inne ale są dużo mniejsze. Ta rabata pod orzechem jeszcze będzie przerabiana. Ciągle nad nią pracuję, bo rośliny się porozrastały i zasłaniają nawzajem, a inne zmarniały i też trzeba coś dosadzić na ich miejsce.
tu.ja - Iza - mam już około 50 różnych żurawek i tiarelli, ale do Agi72 to mi jeszcze daleko.... Mam nadzieję w przyszłym roku kolekcję powiekszyć o jeszcze ładniejsze.
marzenaF - Marzenko, no kupiłam
EwkaEs - Ewo, żurawek nie traktuję jakoś specjalnie, zasilam tak jak inne rośliny. Czasem podsypię jakim nawozem uniwersalnym i tylko tyle. One same tak fajnie rosną. Jedynie pilnuję, żeby dobrze posadzić - te co lubią cień to do cienia, a te co tolerują słońce to do słońca.
Jola Graj - w Twoim ogrodzie to dopiero rosną piękne okazy. A kociaczki masz cudniaste
Basieńko, ciągle czuje niedosyt twojego ogrodu. Chcielibyśmy wszyscy zapewne zobaczyć twoją jesień. Uchyl rąbka tajemnicy swoich rabatek... 
- TAJGA 2008
- 1000p

- TAJGA 2008
- 1000p

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Basiu żurawki prześliczne, i rabata otoczona nimi wspaniale wygląda 
- TAJGA 2008
- 1000p

Ładnie to wygląda i tak porządnie.
- TAJGA 2008
- 1000p

- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Basiu i wszystkie śliczne i warte posiadania

Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A Cappuccino zmień nazwę na Caramel
.
- TAJGA 2008
- 1000p

Basiu, słodziutka ta okrągła rabatka z żurawkami. Mam ochotę na taką samą.
Nie miałam pojęcia, że ty masz już ich tyle. Pół forum zapadło na żurawkową chorobę, ja zresztą też. Opiekuj się nimi Basiu troskliwie aby szybko się rozrastały to się kiedyś wymienimy. 
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A tego Black Beauty to chyba podjadę ci skubnąć bo mój może i Beauty ale na pewno nie Black
.
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Basiu rabatka żurawkowa bardzo fajna i kolorowa /to co misie lubią najbardziej /. A te Black Beauty to ja stawiam na Burnished Bronze . A mój Autumn Leaves to taki strasznie pokręcony ...Twój to dobrze wygląda .
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Ten autumn mnie kręci,zresztą ten krąg też, aż mnie skręciło z zazdrości
no SUPER
Barbaro jesteś wielka 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki