Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- kogra
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Takie jest życie i nic na to nie poradzę. To już nie pierwszy w moim życiu przypadek. Kiedy mieszka się w mieście to trzeba się liczyć z taką sytuacją. Nie wszyscy mieszkańcy miast mają szacunek dla życia. 

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
Kogruś, tak mi przykro.
Pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504

Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- bogusia177
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- 
				barbarka
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Przykro mi bardzo Grażynko  
 Szkoda kocinki , tzrymaj się kochana 

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki

Moje ogródkowe kwiatki
- k-c
 - Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Grażynko -łączymy się z Tobą po utracie kotka - i jak chcesz szybko zapomnieć o nim to mogę Ci załatwić jakiegoś który zapełni po nim pustkę 

pozdrawiam, Karol
moje wątki

moje wątki
- kogra
 - Przyjaciel Forum

Moi kochani.  Dziękuję wam za wsparcie. Kiedy tracimy kogoś lub coś do czego byliśmy przywiązani , nie jest to przyjemne. Jakiś czas pewno będzie to we mnie tkwiło ale cóż - życie się rodzi i przemija, znów się rodzi i znów przemija. Jest nieprzewidywalne i z tym wszyscy musimy się pogodzić. 
Ale mam jeszcze dwie kocice, które dzielnie chcą zapełnić pustkę po Kubusiu, więc jakoś to przeżyjemy. A ponieważ życie toczy się dalej to trzeba się zająć sprawami życia codziennego.
Nie wiem jak u was, ale u mnie jest teraz straszny wiatr, leje gęsty deszcz i jest tak ciemno, że trzeba palić światło. W ogródku zostało mi już tylko po przymrozkach okryć róże i spalić to co nie nadaje się na kompost. Jest tak mokro, że nie wiem czy uda mi się zrobić to w tym roku, a jak nie no to wiosną. Ale szkoda by było, bo zawsze piekłam ziemniaki w żarze po ognisku. Z masełkiem ,solą i surówką z kapusty, były pyszne. Może jeszcze się uda ?

A może powiecie mi co będziemy robić zimą ? Starsi forumowicze już wiedzą. Jakie tematy będą aktualne ? Czy ktoś przygotował jakąś niespodziankę ?
Ja mam zamiar w wątku kulinarnym dać kilka sprawdzonych przepisów na potrawy z grzybów, tylko muszę najpierw go znalężć.
Powoli zbliżają się święta, więc może coś o nich ?

Ale mam jeszcze dwie kocice, które dzielnie chcą zapełnić pustkę po Kubusiu, więc jakoś to przeżyjemy. A ponieważ życie toczy się dalej to trzeba się zająć sprawami życia codziennego.
Nie wiem jak u was, ale u mnie jest teraz straszny wiatr, leje gęsty deszcz i jest tak ciemno, że trzeba palić światło. W ogródku zostało mi już tylko po przymrozkach okryć róże i spalić to co nie nadaje się na kompost. Jest tak mokro, że nie wiem czy uda mi się zrobić to w tym roku, a jak nie no to wiosną. Ale szkoda by było, bo zawsze piekłam ziemniaki w żarze po ognisku. Z masełkiem ,solą i surówką z kapusty, były pyszne. Może jeszcze się uda ?
A może powiecie mi co będziemy robić zimą ? Starsi forumowicze już wiedzą. Jakie tematy będą aktualne ? Czy ktoś przygotował jakąś niespodziankę ?
Ja mam zamiar w wątku kulinarnym dać kilka sprawdzonych przepisów na potrawy z grzybów, tylko muszę najpierw go znalężć.
Powoli zbliżają się święta, więc może coś o nich ?
Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- gucia
 - Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Grażynko, współczuję,
Moją kotkę też zabił samochód, ryczałam chyba przez pół roku.
Kiedy teraz widzę,jak Szarak/ mam go od 6 lat/, przechodzi na druga stronę ulicy, skóra mi cierpnie.

Moją kotkę też zabił samochód, ryczałam chyba przez pół roku.
Kiedy teraz widzę,jak Szarak/ mam go od 6 lat/, przechodzi na druga stronę ulicy, skóra mi cierpnie.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki

Moje wątki
- kogra
 - Przyjaciel Forum

Guciu - ze mną na początku też tak było. Kiedy przejechali mi pierwszego kotka - a byłam jeszcze dzieckiem - myślałam że umrę. Chciałam odejść razem z nim. Potem, kiedy byłam już dorosła, płacz był moim towarzyszem przez wiele dni. Teraz patrzę na to trochę inaczej, ale smutek też mnie szybko nie opuści. I tak już pewnie zostanie, bo żal każdego istnienia, które niepotrzebnie zgasło.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- Lady-r
 - Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35

Grażynko jesteś ciekawa co było na forum w zimie?Było znacznie mniej forumków niż teraz jest,mniej postów do czytania i były zagadki literowe,anagramy,wklejaliśmy żarty i dowcipy .I dyskusje na różne tematy... 

pozdrawiam Ania  jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba  ;) 
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie

Mój ogródek cz.1
- kogra
 - Przyjaciel Forum

Lady-r - to świetnie, będzie co robić zimą . Myślałam że to będzie taki martwy okres, ale skoro są chętni do kontaktu to dobrze. Powiedz mi Aniu jakie tematy były najaktywniejsze w zimie, możesz ?

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- Lady-r
 - Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35

Wzięcie miały żarciki dla osób pełnoletnich,ale Adminek się przestraszył,że młodociani mogą zaglądać i się skończyły 
 a tematów było dużo Adminek wymyślał i rzucał temat..

pozdrawiam Ania  jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba  ;) 
Mój ogródek cz.1

Mój ogródek cz.1