łupy też niezłe ,same rarytaski :lol:a jeśli chodzi oto ,ze więcej juz się nie zmieści w Twoim ogródku ,to jest przysłowie ,ze jak sie popieści.....
Na działce budowlanej cz 5
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Na działce budowlanej cz 5
Olu ,widzę ,że fajne spotkanie się odbyło ,byłam w wątku ,pooglądałam i pośmiałam się
łupy też niezłe ,same rarytaski :lol:a jeśli chodzi oto ,ze więcej juz się nie zmieści w Twoim ogródku ,to jest przysłowie ,ze jak sie popieści.....
Olu nie martw się, jak Ci się już nie mieści to ja chętnie Ci pomogę je przenieść do Bogumiłki
Qurde, ale ja też mam mały bagażnik
Qurde, ale ja też mam mały bagażnik
Każdy, kto w sobotę widział autko Oli, uzna przewożenie roślin TYLKO w bagażniku, za przeżytek 
-
x_P-42
aleksandra odwazna pisze: Już się chyba nic więcej na moim okrojonym ogródku nie zmieści.
Zmieści się, zmieści i to dużo więcej a jakby tak trochę dalii zbyć...
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Ja miałam przyjemność wielką grzebać w Oli bagażniku, a potem pogoniłam forumków, że kobieta ma całe auto, a jakoś wszyscy zajęci czym innym.
Olu łupy posadzone, za które nie dziękuję. Przemile spędziłam czas w sobotę, żałuję, że w niedziele nie mogłam wam towarzyszyć. Zdjęcia super. Buziaki

Olu łupy posadzone, za które nie dziękuję. Przemile spędziłam czas w sobotę, żałuję, że w niedziele nie mogłam wam towarzyszyć. Zdjęcia super. Buziaki
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Polu , dalii zbywać nie będę , chyba , że padną śmiercią naturalną to nowych nie będę dokupywała.
Z daliami jest lepiej niż z hostami, zajmują miejsce sezonowo...
Giguś dziękuję , że doceniłaś moje roślinki i zwerbowałaś nabywców. M śmiałby się ze mnie gdybym przywiozła coś z powrotem .
Z daliami jest lepiej niż z hostami, zajmują miejsce sezonowo...
Giguś dziękuję , że doceniłaś moje roślinki i zwerbowałaś nabywców. M śmiałby się ze mnie gdybym przywiozła coś z powrotem .
Ola... no przecież na pewno coś przywiozłaś
Zorientował się, że to nie to samo?
Zorientował się, że to nie to samo?
- Olusia

Gosiu , nie zdążył sprawdzić w samochodzie bo pod jego nieobecność wypakowałam
i powsadzałam do doniczek.
Skwitował tylko , że tyle wywiozłam a nie widać by coś ubyło

i powsadzałam do doniczek.
Skwitował tylko , że tyle wywiozłam a nie widać by coś ubyło
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
_oleander_ - fajne kwitnące roślinki .Roślinka o czerwonych kwiatkach pomiędzy bodziszkiem i białym chabrem ,to?Ostatnio kupiłam na ryneczku jako bezimienną .
Maryna.
Maryna.
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
_oleander_
U Ciebie szybciej wszystko kwitnie
U mnie chabry dopiero pączki mają ,Irys z 2 fotki cudny,
wstawiłam u siebie fotkę Twojej truskawki.Pięknie i obficie kwitnie napisz kiedy można ją rozmnożyć ,czy będzie miała pędy ,czy podzielić sadzonkę i kiedy
U Ciebie szybciej wszystko kwitnie
wstawiłam u siebie fotkę Twojej truskawki.Pięknie i obficie kwitnie napisz kiedy można ją rozmnożyć ,czy będzie miała pędy ,czy podzielić sadzonkę i kiedy
- Olusia

Maryniu , to przelot. Ubiegłoroczna zdobycz. Przezimował bez problemu w doniczce .
Bożenko jak minie szał kwitnienia truskawki to zacznie wypuszczać pędy z nowymi roślinkami , które się bardzo łatwo ukorzeniają.
Jeszcze będziesz miała tyle roślinek , że całą okolicę obdzielisz . Od Poli dostałam truskawkę o pstrych liściach. Jak się rozmnoży to Tobie
zadoniczkuję.
Bożenko jak minie szał kwitnienia truskawki to zacznie wypuszczać pędy z nowymi roślinkami , które się bardzo łatwo ukorzeniają.
Jeszcze będziesz miała tyle roślinek , że całą okolicę obdzielisz . Od Poli dostałam truskawkę o pstrych liściach. Jak się rozmnoży to Tobie
zadoniczkuję.
Oleńko to powiedz jeszcze , co jest na 3 , 5 i 10 fotce....Ślicznoty jakieś , ale nie znam ich... 
Pozdrawiam,Małgorzata
- MiCz
- 200p

- Od: 15 cze 2007, o 15:18
Witaj Olu! Chodzę sobie po Twojej działce, chodzę i nie mogę wyjść z podziwu. Masz tyle kwiatów, niektórych na oczy nie widziałam do tej pory. Wsadzasz, wysadzasz, dzielisz, obdarowujesz i dostajesz, niańczysz maleństwo, masz czas dla znajomych, uśmiech na twarzy i pełno wigoru! Chylę czoła
i życzę zdrowego kręgosłupa, żebyś dalej mogła szaleć w ogródku 
Pozdrawiam, Mirka
Pozdrawiam, Mirka
Pozdrawiam Mirka
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
IRYSEK w ciekawych kolorkach . :P
Przypomnij mi OLU ,jak się zowie ten biały chaber .Mówiłaś mi już ,ale nie zanotowałam od razu ,a teraz nie pamiętam .

Przypomnij mi OLU ,jak się zowie ten biały chaber .Mówiłaś mi już ,ale nie zanotowałam od razu ,a teraz nie pamiętam .