Pierwsza to Crassula radicans, natomiast "dmuchana trawa" to Senecio mandraliscae.
Moje pieszczochy gruboszki i inne
-
Grzdyl
Re: Moje pieszczochy gruboszki i inne
Karinko, jak to się dzieje, że na swojej drodze zawsze spotykasz jakieś mućki? Fatum?
Pierwsza to Crassula radicans, natomiast "dmuchana trawa" to Senecio mandraliscae.
- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Karino
Piekne nowości nabyłaś,takie cuda w tesco,dobrze trafiłaś.

Piekne nowości nabyłaś,takie cuda w tesco,dobrze trafiłaś.
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Karinko, ale na cuda trafiłaś
Niech teraz tylko pięknie rosną i cieszą oczy
Dmuchana trawka rewelacyjna 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Senecio i crasulka świetne zdobycze 
- pingu
- 1000p

- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- m@jk@
- 500p

- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne nowości
a jeśli chodzi o ta dmuchaną trawkę, to muszę przyznać że pierwszy raz widzę coś takiego 
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Tak Władku to chyba fatumGrzdyl pisze:Karinko, jak to się dzieje, że na swojej drodze zawsze spotykasz jakieś mućki? Fatum?![]()
Ale to ma swoje uzasadnienie: mućka = mleko = masło a masełko do chlebka pasuje prawda?
Serdecznie Ci dziękuję za kolejną identyfikację
Damian, Kasiu.N, Anetto, Pingu, M@ju serdecznie dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa.
Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu ale mućki mają się dobrze na balkonie i wszystkie mają ładne przyrosty.Skoda tylko , że ciągle jest tak mało słonka.Ale wszystko przed nami.
Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu ale mućki mają się dobrze na balkonie i wszystkie mają ładne przyrosty.Skoda tylko , że ciągle jest tak mało słonka.Ale wszystko przed nami.
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Witaj KARINIA,
pięknie Ci rosną gruboszki i inne,widać dbasz o swoich podopiecznych,co potwierdzają te wszystkie Mućki z uśmiechniętymi bużkami. :tanPozdrawiam Ania
Przyszła nareszcie paczka z Japonii
Roślinki strasznie zasuszone nie wiem czy coś z nich będzie.Zaraz wstawię zdjęcia
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Cudeńka
,na zdjęciach nie wyglądają tragicznie,chyba da je się uratować 
Dziękuję Aniu.
Nadzieja umiera ostatnia.
Biedactwa wyleżały się w paczce najpierw przez wulkan a teraz przez naszą kochaną pocztę.Dzisiaj znalazłam w skrzynce POWTÓRNE awizo.A nie było pierwszego.Od dawna codziennie sprawdzałam pocztę.Ale i tak im nie udowodnię ,że nie było pierwszego awizo.
Biedactwa wyleżały się w paczce najpierw przez wulkan a teraz przez naszą kochaną pocztę.Dzisiaj znalazłam w skrzynce POWTÓRNE awizo.A nie było pierwszego.Od dawna codziennie sprawdzałam pocztę.Ale i tak im nie udowodnię ,że nie było pierwszego awizo.