Genia
W moim ogródeczku ... Halina 2010 /cz.5
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W moim ogródeczku ... Halina 2010 /cz.5
Witaj Halinko piękne zakupy znowu zaszalałaś , mnie 2 powojniki zginęły , przesadzałam we wrześniu i chyba to im zaszkodziło, teraz muszę znowu szukać i kupić .
Genia
Genia
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Halinko, klonik piękny
Trzymam kciuki, by dobrze rósł, bo to roślina wrażliwa.
Głodki sa białe. Ja mam głodka orzęsionego.
Pięknego narcyza pokazałaś. Chętnie się wymienię z jakimś moim. I bożykiwat różowy zapiszę dla Ciebie, jak tylko się rozrośnie
Głodki sa białe. Ja mam głodka orzęsionego.
Pięknego narcyza pokazałaś. Chętnie się wymienię z jakimś moim. I bożykiwat różowy zapiszę dla Ciebie, jak tylko się rozrośnie
Halinko Dzisiaj w biedronce są powojniki po 7,49 zł .Kupiłam Ville de Lyon i Hagley Hybrid

Halinko był jeszcze Jacmani
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
No nie ja zgłupiję z tą biedronką. Wczoraj po pracy po 1ej podjechałam,ale było już zamknięte,kartka wisiała,że tylko do 11ej otwarte,a w niedzielę w ogóle zamknięte. Jak w poniedziałek się nie załapię to wystrele wszystkich.Pytałam kiedy wyrzucą, twardo twierdzili,że w poniedziałek.
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękne zakupy . :P
Mój klonik nie przetrwał minionej zimy .
Mój klonik nie przetrwał minionej zimy .
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko znowu zaszalałaś zakupowo, ale dzięki temu mam co u Ciebie podziwiać tak trzymaj

- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Witaj Halinko w słoneczną niedzielę
U mnie też mówili, że powojniki w poniedziałek
muszę upolować oby tylko jeszcze były
U mnie też mówili, że powojniki w poniedziałek
muszę upolować oby tylko jeszcze były
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Przykro mi z powodu Twoich szachownic. Sam wiem jak to jest jak się na coś długo czeka a później się tego nie widzi...
ps. jaka była cena za klon palmowy
ps. jaka była cena za klon palmowy
-
wiolettaaa
- 100p

- Od: 21 cze 2009, o 17:02
Witaj Halinko,widzę ze i Ty wybrałaś się na zakupy roślinek.Magnolia o różowych kwiatach będzie piękna.Ja miałam nic nie kupować ,ale jak wejdę do sklepu to wracam obładowana roślinami.Kupiłam cebuli neriny,sandersoni i jeszcze jakieś nie pamiętam nazwy.No i nasiona kwiatów w tym kobeę.Pozdrawiam Cię cieplutko.
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Ja już mam nic nie kupować , kurier zabrał 200zł .za kwiaty i mam karę , nawet na zakupy mnie nie biorą ..a tak to do maja nie mam forsy ,to i siedzę cichutko i nigdzie się nie wyrywam ... powojniki dopiero kupiłam ale takie tanie ,może można by było dokupić ..
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Izuniu - chatte
Aniu - Anna Guba
dziękuję
Janeczko - maniusika
za klonika zapłaciłam 25 zł
W sobotę byłam na działeczce i już go posadziłam w zacisznym miejscu, mam nadzieję, że będzie mu odpowiadało 
Zeniu
a ja dzisiaj zostawiam na balkonie, na noc, wszystkie moje doniczkowe wysiewy, bo widzę, że w pokoju, na meblościance się męczą i coraz gorzej wyglądają ... ciekawe jak jutro będą wyglądać 
Geniu - e-genia
a ja marzę o powojniku tanguckim, ze względu na kolor - żółty, mój ukochany i już dwa podchody mam nieudane 
Jacku
to mój pierwszy klonik, posadziłam go chyba w odpowiednim miejscu, teraz będę go prosiła, żeby ładnie rósł
Głodek na etykietce był żółty, kupiłam jeszcze nie kwitnący i jak zakwitł na biało, to wcale nie byłam tym faktem zachwycona, bo marzyłam o żółtym, dlatego teraz już kupiłam kwitnącego. Jak tylko przezimował, to podzielę go dla Ciebie i Oli.
Za chwilkę dodam zdjęcia moich narcyzków, to powiedz, który Cię interesuje, to zaznaczę, żeby wiedzieć.
Ja, w doniczce mam trzy bożykwity, to po przekwitnięciu jednego wykopię dla Ciebie
Aniu - Anna Guba
pięknie dziękuję za informacje o powojnikach z B. Niestety nie byłam w sobotę w Biedronce, ale mam nadzieję, że u nas będzie dostawa w poniedziałek.
Aniu - Anna Guba
Janeczko - maniusika
Zeniu
Geniu - e-genia
Jacku
Głodek na etykietce był żółty, kupiłam jeszcze nie kwitnący i jak zakwitł na biało, to wcale nie byłam tym faktem zachwycona, bo marzyłam o żółtym, dlatego teraz już kupiłam kwitnącego. Jak tylko przezimował, to podzielę go dla Ciebie i Oli.
Za chwilkę dodam zdjęcia moich narcyzków, to powiedz, który Cię interesuje, to zaznaczę, żeby wiedzieć.
Ja, w doniczce mam trzy bożykwity, to po przekwitnięciu jednego wykopię dla Ciebie
Aniu - Anna Guba
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Małgosiu - malgocha1960
ja, też
... już miałam dać sobie spokój z zakupami roślinek w B. iii nic z tego nie wychodzi 
Jolu - JolantaGraj
dziękuję
Bożenko - Bożena Śmigielska
miło mi
Dzidziu - Zabeczka101059
ja raniutko pójdę do biedronki, to może będę miała szczęście
Przemku - Priam
dziękuję
Za klon palmowy zapłaciłam 25 zł
Jolu - JolantaGraj
Bożenko - Bożena Śmigielska
Dzidziu - Zabeczka101059
Przemku - Priam
Za klon palmowy zapłaciłam 25 zł
-
x-d-a
Halinko, to i ja biegnę jutro rano do Biedronki, bo powojniki w takiej cenie, to okazja!
Nie doczytałam, jakiego klonika kupiłaś, bo ja miałam dwa podejścia do klonika palmowego o bordowych listkach i dwa razy padł
Za to mój klonik jesionolistny Flamingo to już spore drzewko i do tego bardzo atrakcyjne o każdej porze roku :P
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Nie doczytałam, jakiego klonika kupiłaś, bo ja miałam dwa podejścia do klonika palmowego o bordowych listkach i dwa razy padł
Za to mój klonik jesionolistny Flamingo to już spore drzewko i do tego bardzo atrakcyjne o każdej porze roku :P
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Halinko , ja dzisiaj też zostawiam na tarasie doniczki z siewem powojnika tanguckiego, miniaturki dalii, tritome i liatre.Eukaliptus, eicomis i kane zabrałam do domu.