Witaj Aniu Śliczną masz kolekcje, zdjęcia "rodzinne" są naprawdę imponujące Jak się miewa Miltonia? Pod względem kwitnienia, przekwitania i nowych przyrostów jest o niecały miesiąc starsza od mojej więc bardzo mnie interesuje jak szybko rośnie:)
nie martw się że Dendrobium Nob. nie pachniało, moje też nie:( za to po przekwitnięciu szybciutko ruszyło do akcji:) Widzę, że Dendrobium Phal. tez poczuło wiosnę i dzielnie rośnie:) Ciekawe kiedy zakwitnie:)
Pozdrawiam,
Basia
Witaj Basiu Miltonię niedawno przesadzalam miała w środku mnóstwo mokrej gąbki Na razie wypuszcza nowe przyrosty a kiedy zakwitnienie mam pojęcia, chyba trzeba ją dać do chlodniejszego miejsca i jest prpblem bo w domu wszedzie cieplo
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
Zapowiada się piękne, bogate kwitnienie W wiosennym słoneczku na pewno szybciutko pootwierają się wszystkie pączusie, a może nawet jeszcze Cie roślinka zaskoczy jakimś nowym pędzikiem?
Zazdroszczę zamówień Też zaczynam mieć chęć na botaniczne, a to niczym dobrym nie wróży :P
Za to pochwalę się w SEKRECIE, że chyba jutro pojadę do OBI ;:26 ale ciiiiiii żeby nie zapeszać:D
Piękne zamówienie...będę czekać na zdjątka nowości z niecierpliwością
Uff, całe szczęście, że ja swoje imieninowe zamówienie złożyłam wczesniej i jeszcze dorwałam MM i już mieszka ze starszym braciszkiemw jednej doniczce
Jak tylko przyjdzie paczuszka to fotki będa wstawione Kochani gdzie jeszcze można zamówić MM? bo na OG będzie dopiero na początku następnego miesiąca Basiużyczę udanych łowów w OBI,dorwij coś fajnego i daj nacieszyć oko
Dziękuję Wszystkimza odwiedzinki
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania