Nie lubię zimy bo

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.

Nie lubię zimy bo

muszę odśnieżać samochód przed wyjazdem do pracy
9
6%
muszę odśnieżać, odśnieżać, odśnieżać...
5
4%
niszczę już kolejną parę butów
6
4%
gdy gdzieś jadę trwa to 2 razy dłużej niż zwykle
10
7%
boję się stłuczki
6
4%
ulubione rośliny wtedy śpią
18
13%
roślinki nie rosną
17
12%
ujawniają się słabe strony naszych władz (czyt odśnieżanie i dbałość o ulice i chodniki)
14
10%
jest zimno a ja wolę lato
30
21%
ubierać się na cebulkę ( dużo ubrań)
19
13%
inne propozycje
7
5%

Liczba głosów: 141

x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nie lubię zimy bo

Post »

Wykrzyczmy tę zimę od nas! Ja np mam jej już naprawdę dość. Dziś nawet o zgrozo nosa nie wystawiłam z mieszkania :( a ogólnie nie lubię siedzieć w domu.
x-U-ie
---

Post »

Tak wygląda kilka ulic w Łęcznej, kilka bo po większości ryzyko jeździć. Tu względnie odśnieżona, gdyż kursują tu min autobusy.

Obrazek

To najłatwiejsza część skrótu do szpitala (szłam na rehabilitację - chyba 40 minut. Jutro pokażę pikantniejszy fragment trasy.

Obrazek

Niewiele miejsc już mnie urzeka, ale to jakoś... przyciągnęło nieskazitelnym spokojem i czystością.
Obrazek

Znajdzie tu ktoś śmietniczkę? Łęczyńskie chodniki tak wyglądają, gdy uda nam się doświadczyć odśnieżania.
Obrazek

No dobra... to ujęcie mi przypadło do gustu, przyznaję.
Obrazek

Tak wygląda wyjście przy mojej klatce.
Obrazek

Bez komentarza :;230
Obrazek

Moje maleństwo po ciężkich przejściach z parkingiem (opisałam swoją nocna sobotnią walkę z zimą w poście w Lidze Kobiet Zadowolonych) Na potencjalnie spokojniejszym parkingu moje maleństwo z lewej dostało piękną duuuuuużą kołderkę...
Obrazek
A tutaj od lewej..... no usypany ochraniacz :;230 :;230 :;230 :;230 szczegóły we wspomnianym poście.
Obrazek

3 ujęcia z mojego balkonu robione hehe tuż po przejechaniu traktorka, Na 3 focie ledwo widoczne moje maleństwo (no na obecnym raczej tymczasowym parkingu)
Obrazek
Obrazek

Samochody mają trudności z wyminięciem, zwłaszcza jak jakiś ignorant zaparkował tak samochód że wystaje przód auta na jezdnię. Nie bał się ryzyka?
Obrazek

Takie panują warunki na moim dotychczasowym parkingu. Nie mam szans tu wjechać, za niski przód za ciężka waga.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to ścieżka zamiast chodnika na ten parking
Obrazek

To jest bardzo częsty widok pod moim blokiem, klatką.
Obrazek

Niedzielny widok z okna
Obrazek
Obrazek

A tak w niedzielę szłam do pracy.
Obrazek
x-U-ie
---

Post »

dziś postaram się wstawić kilka nowych zdjęć.
AgnieszkaG.
200p
200p
Od: 12 wrz 2008, o 13:24

Post »

Nie lubię zimy, gdyż dużo czasu zajmuje ubieranie się przed wyjściem. Do tego trzeba pomóc ubrać się dziecku. Świat jest szary i bury, mało roślinności i w ogóle zimno mi.
Awatar użytkownika
dev
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 sty 2009, o 20:01

Post »

W sumie to ja lubię zimę, lubię odśnieżać, lubię kiedy pada śnieg. Nie lubię konsekwencji zimy-połamanych drzew, uszkodzonych dróg, ale najbardziej nie lubię odwilży i tego błota podczas roztopów :evil:
Pozdrawiam dev

"Najprostsza droga wcale nie jest najkrótszą"
x-U-ie
---

Post »

No i u mnie po 2 dniowej no może 3 dniowej odwilży dopadał śnieg. Z tego co widzę przez okno na szczęście nie cała masa, ale tyle by - przykryć te brudne hałdy, chodniki, trawniki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”