Odrobine w ogrodzie - Beata T
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T
Beatko daj znać co u ciebie:wit
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No tak - operacji każdy unika jak może ...
Życzę zdrówka, bo ono najważniejsze.
Życzę zdrówka, bo ono najważniejsze.
Pozdrawiam serdecznie
- agnieszka72

Beatko dalej cię nie ma....
.
Pamiętaj że na forum masz masę przyjaciół
.
I gratuluję
.
Pamiętaj że na forum masz masę przyjaciół
I gratuluję
agnieszka72, liska, empuza, jollla500, pestka, Wisienka, i wszystkim którzy o mnie myśleli a nie zostawili tutaj śladu dziękuje
miło jest wiedzieć że ktoś pamięta mój ogródek i moje kwiatki. Straciłam zapał jesień minęła mamy zimę może i dobrze bo moje problemy nadal nie rozwiązane. Mam pecha lekarze zbywają , rehabilitacja kosztowna ach .....(o szczegółach tu nie będę pisać )
to tak dla osłody parę zdjęć z ogrodu - wybrane zdjęcia i moje kwiatki tegoroczne (wybaczcie że nie wklejam tylko odsyłam was do albumu ale z tego co wiem fotosik karze sobie płacić )
http://picasaweb.google.com/BeataT000/M ... wiaty2009# http://picasaweb.google.com/BeataT000/MJOgrD#
to tak dla osłody parę zdjęć z ogrodu - wybrane zdjęcia i moje kwiatki tegoroczne (wybaczcie że nie wklejam tylko odsyłam was do albumu ale z tego co wiem fotosik karze sobie płacić )
http://picasaweb.google.com/BeataT000/M ... wiaty2009# http://picasaweb.google.com/BeataT000/MJOgrD#
-
aleb-azi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Witam w nowym roku - jeszcze nie byłam u Ciebie Beato. Och tyle tu ogrodów, że chyba nigdy nie zdołam wszystkich pochłonąć. Tym bardziej, że to nie tylko obrazki, to LUDZIE i jak ich poznasz, to nie zostaniesz obojętna i wracasz, wracasz, wracasz. Cieszę się, że spodobała Ci się różyczka, którą zostawiłam u Hani. Będę do Ciebie zaglądać, bo jak widzę stworzyłaś cudo na piasku ( hi hi, wiesz, my to takie babki piaskowe, hi hi - też próbuję piach okiełznać). Życzę zdrowia, i niech z każdą minutą dnia, którego przybywa rośnie radość, bo idzie wiosna ( no troszkę ma jeszcze do przejścia). Pozdrawiam Iza
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Beatko ja też zaglądałam, ale tak dawno nie zaglądałaś do wątku, że juz myślałam o jego końcu.
Bardzo się cieszę, że zajrzałaś.
Dużo, dużo zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2010.
Mam nadzieję, że już dobrze i wszystko zmierza do szczęśliwego końca.
Czekam na dalsze, obiecane fotki.
Bardzo się cieszę, że zajrzałaś.
Mam nadzieję, że już dobrze i wszystko zmierza do szczęśliwego końca.
Czekam na dalsze, obiecane fotki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Beatko
mam nadzieję i życzę z całego serca aby ten rok był o niebo lepszy 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Beatko, przykro mi, że w Nowy Rok wchodzisz ze starymi problemami, ale wierzę, że teraz to się zmieni
Dosiego Roku, Beatko!
Jak nie chcesz korzystać z Fotosika, to może spróbuj skorzystać z innego hostingu, np. TinyPic?
Smutno tu będzie bez zdjęć, z samymi linkami ...
Buziaki!
Jak nie chcesz korzystać z Fotosika, to może spróbuj skorzystać z innego hostingu, np. TinyPic?
Smutno tu będzie bez zdjęć, z samymi linkami ...
Buziaki!
Beatko fajnie, że jesteś... przykro, że ze smutkami ...
coś Ci powiem...
Kiedy cierpi ciało, trzeba myśleć pozytywnie bo nie ma nic gorszego kiedy cierpi dusza i ciało...
a wiec głowa do góry! ciesz się ogrodem, myśl o nadchodzącej wiośnie... i będzie dobrze!

coś Ci powiem...
Kiedy cierpi ciało, trzeba myśleć pozytywnie bo nie ma nic gorszego kiedy cierpi dusza i ciało...
a wiec głowa do góry! ciesz się ogrodem, myśl o nadchodzącej wiośnie... i będzie dobrze!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Beatko - niestety z lekarzami to większość ma problemy.
Życzę, aby wszystko Ci się dobrze poukładało, bo wiadomo,
że zdrowie najważniejsze.
Zdjęcia w albumach sobie pooglądałam, zachwyciłam się płonącym niebem,
jałowcami, barwnymi kwiatami.
Chyba też muszę sobie zrobić taki album-ściągę z nazwami roślin, które
u mnie rosną, bo po zimie zawsze mnie dopada jakiś wtórny analfabetyzm.
Życzę, aby wszystko Ci się dobrze poukładało, bo wiadomo,
że zdrowie najważniejsze.
Zdjęcia w albumach sobie pooglądałam, zachwyciłam się płonącym niebem,
jałowcami, barwnymi kwiatami.
Chyba też muszę sobie zrobić taki album-ściągę z nazwami roślin, które
u mnie rosną, bo po zimie zawsze mnie dopada jakiś wtórny analfabetyzm.
Pozdrawiam serdecznie
aleb-azi Izo witaj Różyczka w tej scenerii zimowej to istne cudo i marzenie pewnie nie jednego ogrodnika
Na forum jest bardzo dużo ładnych ogrodów no i niestety chyba wszystkich nie da się popodziwiać. Ja też myślałam że będę na bieżąco chociaż w znacznej ich części no i wypadłam ....przybyło sporo nowych ogrodów a i znaleźć moje ulubione mam problem bo się teraz dzielą i chwilowo mały mętlik jest na forum
kogra Grażynko ale zaglądałam do waszych ogródków tylko nic nie pisałam (nie mogę za wiele siedzieć no i wysyłam smutną energie )Tobie też życzę wspaniałych sadzonek na tarasiku
jollla500 Dziękuje i Tobie też życzę pomyślności w tym roku :P
chatte Izo aby ten rok był dla nas przychylniejszy
Oczywiście będą zdjęcia to tylko tak w pigułce dla osłody i przypomnienia . Wprawdzie wiele nie pstryknęłam ale coś mam na kompie
liska Izo ach ...ciężko jest się tak godzić przez całe życie gdy znikąd nie ma nadzieji. Na razie o wiośnie nie myślę , bo ogród i tak jest dla mnie ogromnym wyzwaniem. Smutno mi jest gdy podziwiam takie wspaniałości w waszych ogródkach a wiem że może już tego nie będę miała albo nie dam rady utrzymać tego co mam
Wisienko Takie są realia bardzo smutne niestety a ja mam pecha i to wielkiego ....Ja też nie mam głowy do nazw ale i w komputerze każde zdjęcie można podpisać to taka mała ściąga hihi Albumik powstał bo są tam też moje pracki szydełkowe no i dorzuciłam ogródek bo parę osób chciało popodziwiać z niego zdjęcia więc to tak co nieco na skróty
kogra Grażynko ale zaglądałam do waszych ogródków tylko nic nie pisałam (nie mogę za wiele siedzieć no i wysyłam smutną energie )Tobie też życzę wspaniałych sadzonek na tarasiku
jollla500 Dziękuje i Tobie też życzę pomyślności w tym roku :P
chatte Izo aby ten rok był dla nas przychylniejszy
liska Izo ach ...ciężko jest się tak godzić przez całe życie gdy znikąd nie ma nadzieji. Na razie o wiośnie nie myślę , bo ogród i tak jest dla mnie ogromnym wyzwaniem. Smutno mi jest gdy podziwiam takie wspaniałości w waszych ogródkach a wiem że może już tego nie będę miała albo nie dam rady utrzymać tego co mam
Wisienko Takie są realia bardzo smutne niestety a ja mam pecha i to wielkiego ....Ja też nie mam głowy do nazw ale i w komputerze każde zdjęcie można podpisać to taka mała ściąga hihi Albumik powstał bo są tam też moje pracki szydełkowe no i dorzuciłam ogródek bo parę osób chciało popodziwiać z niego zdjęcia więc to tak co nieco na skróty
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BeatkoBeata T pisze: kogra Grażynko ale zaglądałam do waszych ogródków tylko nic nie pisałam (nie mogę za wiele siedzieć no i wysyłam smutną energie )
Na wszystkie dni Nowego Roku
Życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku
Fotki w albumie piękne i kolorowe.
Ale cóż ja tu czytam?
O nie kochana!
Beatko, wiem, że słowa to kiepska pociecha ale... DASZ RADĘ KOCHANA!
Musi być jakieś wyjście... masz nas kochana, pamiętaj!
Melduj się nam tu, proszę choć emotikonkiem
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Wcale nie taką smutną Beatko.
Wszyscy mamy większe lub mniejsze problemy.
Wielu je ukrywa.
Ale chociaż tutaj możemy się pocieszyć i załapać na dobry humor.
Głowa do góry - już jest przecież lepiej.

Wszyscy mamy większe lub mniejsze problemy.
Wielu je ukrywa.
Ale chociaż tutaj możemy się pocieszyć i załapać na dobry humor.
Głowa do góry - już jest przecież lepiej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agnieszka72

Beatko a cóż ja czytam?
Bo jak zaraz przez kolano przełożę
.
Mało kto jest szczęśliwy przy takiej pogodzie(nawet moje dziecię ma już dość sanek) ale jeszcze troszkę......dni będą dłuższe,słonka więcej.
I trzymam kciuki byś w końcu trafiła na dobrego lekarza.
Bo jak zaraz przez kolano przełożę
.Mało kto jest szczęśliwy przy takiej pogodzie(nawet moje dziecię ma już dość sanek) ale jeszcze troszkę......dni będą dłuższe,słonka więcej.
I trzymam kciuki byś w końcu trafiła na dobrego lekarza.
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Bardzo się cieszę Beatko, że do mnie zajrzałaś, bo dzięki temu mogłam znowu wpaść do Twojego cudnego ogrodu... podziwiać róże i kamienne rabaty...
Beatko ten rok ma być rokiem Tygrysa - czyli realizacji zamierzeń i planów - to co sobie umyślimy musimy realizować i będzie nam się udawało. W tym roku nie ma miejsca na przypadkowości i czary-mary losowe - więc spręż się - postanów coś konkretnie i... do dzieła. Mam nadzieję, że podejmiejsz właściwe decyzje dotyczące również Twojego zdrowia i BĘDZIE DOBRZE
Przesyłam mnóstwo dobrych, serdecznych fluidów. Trzymaj się.
Beatko ten rok ma być rokiem Tygrysa - czyli realizacji zamierzeń i planów - to co sobie umyślimy musimy realizować i będzie nam się udawało. W tym roku nie ma miejsca na przypadkowości i czary-mary losowe - więc spręż się - postanów coś konkretnie i... do dzieła. Mam nadzieję, że podejmiejsz właściwe decyzje dotyczące również Twojego zdrowia i BĘDZIE DOBRZE
Przesyłam mnóstwo dobrych, serdecznych fluidów. Trzymaj się.