Agrazka - mój ogród.
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Kontakt:
Dzięki, nigdy nie wiem co to za magnolia Susan czy Betty ale zaraz sprawdę - no widzisz mówiłam. Moja to Betty. Bardzo jestem zadziwiona jej kwitnieciem w sierpniu ale ma 7 kwiatów. Kocham ta moją hortensję Anabelkę, inne w tym roku nie kwitną po przymrozkach.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
oj, chyba dawno tu nie byłam
Grażynko, ślicznie masz
To oko - bo przecież nie mozna powiedzieć :oczko:, jak to prawie staw - jest super!
. Nic się nie martw, ze połowa działki nieuporządkowana . To co już jest prezentuje się wyjątkowo atrakcyjnie, a gdybyś miała już wszystko zagospodarowane i uporządkowane, to co byś robiła, po przeprowadzce ? ;)
Grażynko, ślicznie masz
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Już tu kiedyś zajrzałam i potem gdzieś się zaplątałam po innych ogrodach. Już po prostu gubię się i sama nie wiem gdzie byłam, a gdzie nie. Fakt, to nie oczko a duże oko. Ach woda, to jest to. Kwiatki też piękne . Czy Twoja hortensja pachnie? moja tak. Magnolia wygląda tak jak moja tylko nazwę ma inna. Moja to Alexandria. Nie wiem czym one wszystkie sie różną, podejrzewam, że tylko nazwą. Moja magnolia każdego roku kwitnie dwa razy, z tym, że drugi raz ma kwiatów niewiele.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
Grzegorz B
Grażynko, masz pieknie kwitnące rośliny. Ta biała hortensja, to też jedna z moich ulubionych roślin, jeszcze takiej nie mam w ogrodzie, ale już jej sadzonka jest dla mnie szykowana u znajomych
Magnolia, to kolejne drzewko, które musi się znaleźć u mnie. Twoja ma piękną intensywną barwę, ja też takiej szukałem, ale nie znalazłem. Były tylko jasno różowe
a takich nie chciałem.
Masz floksa białego
wspaniały. U mnie w okolicy to żadkość.
Grażynko a ten pająk z tymi lśniącymi oczyma, jakoś dziwnie, bo mi się podoba a ja nie przepadam za tymi stworzeniami
Magnolia, to kolejne drzewko, które musi się znaleźć u mnie. Twoja ma piękną intensywną barwę, ja też takiej szukałem, ale nie znalazłem. Były tylko jasno różowe
Masz floksa białego
Grażynko a ten pająk z tymi lśniącymi oczyma, jakoś dziwnie, bo mi się podoba a ja nie przepadam za tymi stworzeniami
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko ślicznie wygląda pąk magnolii wśród liści.
Wiosną ma kwiaty, liście rozwijają się później, a teraz pod jesień z liśćmi, jest ładniejsza.
Pozostałe kwiaty także prezentują się ślicznie ale mnie najbardziej podoba się zdjęcie pająka.
Niektórzy brzydzą się, czy boją, pająków ale na Twoim zdjęciu jest on całkiem miły.
Wiosną ma kwiaty, liście rozwijają się później, a teraz pod jesień z liśćmi, jest ładniejsza.
Pozostałe kwiaty także prezentują się ślicznie ale mnie najbardziej podoba się zdjęcie pająka.
Niektórzy brzydzą się, czy boją, pająków ale na Twoim zdjęciu jest on całkiem miły.
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Kontakt:
Dziękuję za odwiedziny.
A ja nareszcie doczekałam się wolnego, jadę więc odpocząć z rodziną - w świętokrzyskie.
Jak wrócę to w ogrodzie już będzie jesień. W planach zwiedzanie ogrodu w Młodzawach.
Szkoda, że to już jesień prawie, widać po wrzosach... na końcu moje nowe wrzosowisko.

A ja nareszcie doczekałam się wolnego, jadę więc odpocząć z rodziną - w świętokrzyskie.
Jak wrócę to w ogrodzie już będzie jesień. W planach zwiedzanie ogrodu w Młodzawach.
Szkoda, że to już jesień prawie, widać po wrzosach... na końcu moje nowe wrzosowisko.