Polu moja Guacamole też jest w szacie letniej i o jesieni jeszcze nie myśli
Hosta quiz
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
x_P-42
- zielono mi
- 500p

Akurat tej hoście też zrobiłem dziś zdjęcie i miałem ją wstawić jako zagadkę, ale ostatecznie wstawiłem Guacamole. Daję miniaturki bo coś dalej wychodzą mi w fotosiku olbrzymki jak zadaję normalny rozmiar.

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Może to jednak z moimi dzisiejszymi zdjęciami jest coś nie tak. Wstawię za chwilkę jakieś starszą fotkę za zagadkę.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- zielono mi
- 500p

Romku ja też miałam z tym dzisiaj problem, więc zmniejszam na http://zmniejszto.pl/ i dopiero wrzucam przez fotosika
Pozdrawiam Jola
-
x_P-42
A ja robię zdjęcia aparatem nastawiając opcję "aukcja".Robi wtedy 3 małe zdjęcia z różnym oświetleniem. Nic nie muszę zmniejszać.zielono mi pisze:Romku ja też miałam z tym dzisiaj problem, więc zmniejszam na http://zmniejszto.pl/ i dopiero wrzucam przez fotosika
- zielono mi
- 500p

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Podpowiedź: zaliczana do host średnich, dorasta do 35-40 cm, liście o pięknej fakturze, ciemnozielony margines i kremowobiałe centrum, delikatnie przenikające się , kwiaty w kolorze lawendowym.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Ten sport innej pięknej hosty zarejestrowano zaledwie 2 lata temu. Odpowiedzi sprawdzę jutro bo jestem już padnięty i pora iść spać.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Gdybym powiedział jakiej hosty jest to sport to byłaby już czysta formalność. Podpowiem, że nazwa związana z rzymskim odpowiednikiem greckiego boga Hefajstosa.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
-
muchazezlotym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 wrz 2008, o 13:59