Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiukoty są sąsiadów ale przebywają cały czas u mnie .
Krzysiu, Mariusz sama jestem ciekawa co z tego będzie wychodzi z ziemi żółty łepek .
Mariusz a co ciekawego jeszcze mieli na targach ?
Irenko marcinków sporo kolorków zgromadziłam . ale już nie mam na nie miejsca w ogrodzie więc kwitną przed ogrodem , oczywiście o nie dbam .
Genia
Krzysiu, Mariusz sama jestem ciekawa co z tego będzie wychodzi z ziemi żółty łepek .
Mariusz a co ciekawego jeszcze mieli na targach ?
Irenko marcinków sporo kolorków zgromadziłam . ale już nie mam na nie miejsca w ogrodzie więc kwitną przed ogrodem , oczywiście o nie dbam .
Genia
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga fajnie że czujesz się lepiej ,u mnie dobrze tylko wyczerpana jestem dietą , a muszę wytrzymać do świąt Bożego Narodzenia potem troszkę odpuszczę .
Genia
Ela witaj zapraszam ale u mnie też zimy wiatr ,wczoraj bardzo wiało przewracało mi donice z oleandrem na tarasie ale wiatr był ciepły dziś znowu zimny .
Genia
Genia
Ela witaj zapraszam ale u mnie też zimy wiatr ,wczoraj bardzo wiało przewracało mi donice z oleandrem na tarasie ale wiatr był ciepły dziś znowu zimny .
Genia
Geniu
no masz poważne zadanie.....ja wytrzymałam na niej: tydzień....
zerknij tutaj...można jakoś jedzenie urozmaicić...
http://www.dietyodchudzajace.info/dieta-1000kcal.html
no masz poważne zadanie.....ja wytrzymałam na niej: tydzień....
zerknij tutaj...można jakoś jedzenie urozmaicić...
http://www.dietyodchudzajace.info/dieta-1000kcal.html
-
x-d-a
Geniu, podziwiam Cie i życzę dużo wytrwałości w tej diecie
Może po paru tygodniach Twój organizm się przyzwyczai i już będzie Ci łatwiej
Ja to pod tym względem mam -niestety- słaby charakter, bo nie potrafię odmówić sobie słodyczy, które uwielbiam
A biała trójsklepka bardzo ładna; ja mam białą nakrapianą fioletowymi kropeczkami...
Może po paru tygodniach Twój organizm się przyzwyczai i już będzie Ci łatwiej
Ja to pod tym względem mam -niestety- słaby charakter, bo nie potrafię odmówić sobie słodyczy, które uwielbiam
A biała trójsklepka bardzo ładna; ja mam białą nakrapianą fioletowymi kropeczkami...
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.