Bardzo szkodliwe , szczególnie dla kieszeni.Sylweste pisze:Wowno kolejny kolekcjoner jak widzę
z hostami mam teraz jak z żurawkami
ale podobno zbieractwo jest nieszkodliwe
![]()
Ogród Igi - cz.5
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To wam pokażę co robiłam w niedzielę, jeszcze nie skończone, i nie lubię pokazywać półproduktu, a co mi tam .Hosty zrobiły się nudne.Kamienna ścieżka z posadzonym karmikiem, a na boku maja być małe bylinki i paprocie.
Pod murkiem miejsce mojego psa, teren święty , nie do ruszenia.A jak by tam hostom było dobrze............

Pod murkiem miejsce mojego psa, teren święty , nie do ruszenia.A jak by tam hostom było dobrze............
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Iguś, Iguś, ale mi teraz trudno nadganiać moje nieobecności na forum
u ciebie tyle pieknych zdjęc, zreszta jak zwykle, już nawet nie staram się czytać wszystkich wpisów, bo nie dałabym rady... może zima to nadgonię 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś te Twoje murki, ścieżki sa super, nom oczywiście i roślinki 
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iwuś, posty nie ważne, u mnie za dużo ich nie ma, no zdjęć niestety trochę jest, ale to już koniec sezonu, potem będziemy wspominać.iwa27 pisze:Oj Iguś, Iguś, ale mi teraz trudno nadganiać moje nieobecności na forumu ciebie tyle pieknych zdjęc, zreszta jak zwykle, już nawet nie staram się czytać wszystkich wpisów, bo nie dałabym rady... może zima to nadgonię
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Iga, ale to super wyszło
Pięknie 
Roboty trochę miałaś... ale efekt już jest, a jak karmnik poprzerasta, to będzie cudnie.
Fajny pomysł z tymi małymi bylinami po bokach. Fajnie, że masz już całkiem gotowy ogród, a ciągle coś kombinujesz i zmieniasz. To mi się podoba, ciągle coś się u Ciebie dzieje.
Piszesz, że zimą będziemy tylko wspominać. Mam nadzieję, że szykujesz jakieś zdjęcia specjalnie na długie zimowe wieczory?
Roboty trochę miałaś... ale efekt już jest, a jak karmnik poprzerasta, to będzie cudnie.
Fajny pomysł z tymi małymi bylinami po bokach. Fajnie, że masz już całkiem gotowy ogród, a ciągle coś kombinujesz i zmieniasz. To mi się podoba, ciągle coś się u Ciebie dzieje.
Piszesz, że zimą będziemy tylko wspominać. Mam nadzieję, że szykujesz jakieś zdjęcia specjalnie na długie zimowe wieczory?