Witam ponownie,chcialam zaprezentowac moj nowy stojak na kwiaty: A tu juz w towarzystwie:
I jesienny prezent od kolezanki: Oraz pierwszy rozwiniety kwiat Sundaville:
Tak tez myslalam.Czytalam ze trzeba ja ostro przyciac albo na jesien albo na wiosne, zeby miala potem wiecej kwiatow.Dlatego sie zastanawiam czy to zrobic na jesien jak przekwitnie czy dopiero na wiosne.Ale najpierw musze sie kwiatami nacieszyc Dziekuje za wizyte...
Śliczna jest ta twoja -.Jeśli mogłabym coś doradzić,toooooo: ja bym ją przycięła na wiosnę.Ja też w tym roku zakupiłam sobie - i chcę nacieszyć swoje oczka widokiem jej kwiatów,więc przytnę ją dopiero dość mocno na wiosnę.Ale zrobisz jak zechcesz.
Witaj! Masz piękne kwiaty i te w domku i te w ogrodzie. Jest co podziwiać Piękna kolekcja storczyków. Kaktusy rewelacyjne - pozytywnie zazdroszczę Chciałabym, żeby i moje kiedyś tak pięknie kwitły.
Dziekuje wszystkim za pochwaly i wizyte u mnie. Anoli-to u mnie pierwsze kwitnienie,wynioslam je na zime do piwnicy i moze dlatego zakwitly.W tym roku tez tak zrobie z innymi co wiem ze kwitly jak byly zakupione to moze sie doczekam kwiatow na drugi rok.
A co do Sundaville to chyba rzeczywiscie tez poczekam do wiosny z przycieciem,dziekuje za rade.