Iguś Kochanie, nie zawracaj naprawdę sobie mną głowy, masz wystarczająco kłopotów na głowie . Ja sobie spisałam nazwy żurawek, które podałaś i może gdzieś trafię, to naprawdę nie jest pilna sprawa, cała wiosna przed namiiga23 pisze:Witaj Agnieszko, jak się trochę uspokoi pomyślę o Tobie.Czas mam tylko w pracy, ale wtedy nie jestem na ogrodzie.AGNESS pisze:Iguś ależ nas czarujesz zdjęciami, z Ciebie to już prawdziwa kolekcjonerka roślinek, masz piękne egzemplarze i taki wybór, wydawałoby się że Twój ogród jest olbrzymi![]()
Przecież trzeba gdzieś te wszystkie cudowności pomieścić
Iguś żurawki prezentują się świetnie, spisałam sobie nazwy tych nadających się na słoneczko
Jeszcze nie wsadziłam zimowitów, o tulipanach nawet nie myślę.
Ogród Igi - cz.5
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś, piękne masz te sosny
Zawsze uważnie oglądam Twoje zdjęcia, a jednka umknęło mej uwadze, że jest ich aż tyle
Masz rację, że żurawki trzeba obserwować- niezależnie od tej "słonecznej" listy. Z moich doświadczeń wynika, że sashay ładna jest tylko wiosną- później to słońce nie bardzo jej służy... Wszystkie żurawki rosnące w cieniu i świetlistym cieniu cały sezon są piękne.
Masz rację, że żurawki trzeba obserwować- niezależnie od tej "słonecznej" listy. Z moich doświadczeń wynika, że sashay ładna jest tylko wiosną- później to słońce nie bardzo jej służy... Wszystkie żurawki rosnące w cieniu i świetlistym cieniu cały sezon są piękne.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moniko, bo one są takie malutkie ,że trzeba ich szukać.Monia68 pisze:Iguś, piękne masz te sosnyZawsze uważnie oglądam Twoje zdjęcia, a jednka umknęło mej uwadze, że jest ich aż tyle
![]()
![]()
Ale żurawki sashay nie mam.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
To mamy to samo Mariolu, ja też jak mam tylko się odezwać dla zasady to często się waham, ale tę rabatkę naprawdę lubię, jedna z nielicznych skończonych z wyrazem zadowolenia.Walczę z drugą, ale to jeszcze potrwa.coma95 pisze:Nie lubie pisać "super" i "pieknie" itp....
Ale tylko takie słowa cisną mi się na usta na widok twojej rabaty z poprzedniej strony
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iga - kobieto, ile ty masz tych iglaków i takie niesamowite są
O połowie to w ogole nie słyszałam. Muszę to jeszcze raz przejrzeć z katalogiem w ręku. No i jeszcze moja ulubiona rabata jest teraz jeszcze bardziej moja ulubiona - a człowiek myslał, ze ładniejsza już nie może być
Zostałam po pracy - najpierw ale robota była do nadgonienia - już warjuję, czy wszystko musi się dziac naraz
Zostałam po pracy - najpierw ale robota była do nadgonienia - już warjuję, czy wszystko musi się dziac naraz
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Iga, pamiętasz kiedy, gdzie, jak duży i za ile kupiłaś swierk Inversa?
Zdjęcie o wschodzie słońca bardzo nastrojwe
Zdjęcie o wschodzie słońca bardzo nastrojwe
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki