Skromny ogród Joli cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolcia i gdzie te dwa piękne kwiatuszki? Bo doczekać się nie mogę.... :)
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Co ja czytam tu o takich smakołykach mniam.... może sie skuszę i spróbuje bo ja tylko ostatnio ciasto z jeżynami i malinami :D
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Jolu przepis na sernik bez sera zanotowany - dziękuję w imieniu całej rodziny :lol:
a będą jakieś zdjęcia z tego smacznego spotkania :wink: ?
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Jacku ja nigdy nie powiedziałam że Rdest Alberta jest badziewny :roll: właśnie podobnie jak Ty chciałam go posadzić w celu osłonięcia niemiłych krajobrazów :lol:

Izuniu ja od kiedy rzuciłam palenie przytyłam już 10 kg ;:145 i mimo że teraz uwielbiam słodycze, niestety muszę się ich wystrzegać :?

Agniesiu ten kwiatek to jednoroczna titonia :lol: chcesz nasionka ?

Asiu do trzech razy sztuka......następnym razem musi się udać :wink:

Marcinie dziękuję :lol: było Super !!!

Grzesiu za chwilę zdam relację :lol:

Aniu :lol: poczekaj jeszcze momencik :D

Iwonko skuś się, skuś :lol: przecież nie masz nic do stracenia :lol:

Gosiu żebyś wiedziała że to było bardzo, bardzo smaczne spotkanie i do tego bardzo sympatyczne :lol:

A więc Moi Kochani.......już po spotkaniu ;:145 ;:145 ;:145
Ale tak zawsze bywa że nic wiecznie nie trwa :roll:

A więc Martusia i jej mąż Tomek mieszkają w innej miejscowości tu w Osolinie mają swój domek do którego zawsze spieszą w wolnej chwili i wypoczywają. Mówię Wam to przepiękna okolica wyobraźcie sobie że w środku lasu jest przepiękne osiedle, część ludzi mieszka tu na stałe, są to przeważnie już starsi ludzie ....młodzi zaś przyjeżdżają tu na wypoczynek. Martusia i Tomek mają przepiękny dom, jest to domek w którym można zamieszkać od zaraz, są wszystkie media i całe wyposażenie w nim :roll: nie da się opisać, to trzeba zobaczyć :lol:

Obrazek

Nasi przyjaciele maja jeszcze sporo pracy do wykonania, ale już teraz ich leśny ogród wygląda przepięknie :lol:

Obrazek

Obrazek

Dzieci miały radochę, strasznie zadowolone i ciągle opowiadają i wspominają :lol:

Obrazek

Chłopcy nawet pograli w Hokeja :lol:

Obrazek

Martusia i Tomek przyjęli nas bardzo miło i rodzinnie, stoły uginały się od jedzenia :shock: trzy rodzaje sałatek (które koniecznie muszę dostać przepis ) kiełbaski od wyboru do koloru, szaszłyki ...skrzydełka....Mówię Wam przytyłam 2 kilo :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po obwitym jedzonko poszliśmy na spacer :lol: spalić część kalorii :wink: Obrazek

Obrazek

I słynne w okolicy dwa drzewa które od lat się kochają ;:166

Obrazek

I po spacerku kawka i ciasto, niestety nie mam zdjęcia :roll: może i dobrze bo zjedliśmy wszystkie ciasto ze śliwkami :oops:

I jak nie kochać to forum ;:109 bo właśnie dzięki niemu poznałam tak Wspaniałych ludzi ;:168

Martusiu wiecie że czekamy teraz na Was :lol: a że zostawiłam blachę do ciasta a bez niej nie mogę żyć ;:112 więc koniecznie musicie mi ja przywieść :wink:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Joluś, widzę, że spotkanie udane, sądząc po uśmiechniętych buziach od ucha do ucha :D:D:Fajnie jest jednak mieszkać blisko siebie. Można się wtedy często odwiedzać.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj siostrzyczko ,ciesze się że spotkanie się udało ,pięknie wyglądacie z Martą na zdjęciach .
Ja też wczoraj miałam gości była Ela-tija z mężem i brat męża z żoną .
Czas szybko upłynął i musieli jechać do domy , ale zobaczyli mój mały ogródeczek ,choć teraz to już nie wiele jest do oglądania
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

"I jak nie kochać to forum bo właśnie dzięki niemu poznałam tak Wspaniałych ludzi"

Joluś :D też jestem tego zdania :D :D

Wspaniałe są takie spotkania ;:87 Długo je będziemy wspominać i całą zimę tęsknić do nich :wink: :wink: Ale po zimie jest szybko wiosna a potem lato ... lato ... lato ... i kolejne spotkania :D :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Joluś widzę, że spotkanie było wspaniałe, ale przecież nie mogło być inne :D Jak się fajni ludzie spotykają to i atmosfera musi być fajna :D Zdjęcia super, chociaż wirtualnie można być z Wami :D
Joluś za nasionka titonii dziękuję ponieważ wychodzę z jednorocznych roślinek, brak czasu na te wszystkie wysiewy, pikowanie, gdyby to była bylinka......szkoda, bo jest piękna :( Z jednorocznych nie potrafię zrezygnować jedynie z aksamitek, niecierpków lobelii :roll: :lol:
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Och Jola...a Ty znowu gdzieś latasz :lol: ale Ci zazdroszczę -tyle Was tam jest :shock: to macie do kogo jeździć :wink: :lol:
Spotkanie super! Gospodarze również :lol:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

Widzę że spotkoanko się udało! cieszę się bardzo, ja już też nie mogę doczekać się spotkania forumków ze śląska
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

onka37 pisze:Widzę że spotkoanko się udało! cieszę się bardzo, ja już też nie mogę doczekać się spotkania forumków ze śląska
Oneczko - nie tylko ze Śląska :wink:
Ja też przebieram niecierpliwie nóżkami... zwłaszcza, że nie muszę się daleko wybierać :lol:
Aż szkoda, że to tak w tygodniu... mało czasu... :roll:
Trzeba będzie to nadrobić w przyszłym roku - już tak bardziej rodzinnie :D

Jola - Ty to towarzyska dziewczyna jesteś :lol:
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Śliczne zdjęcia Jolu.Miło popatrzeć na takie obrazki :)
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Jolu cieszę się, że miałaś taki udany i smakowity weekend :)
Tak, forum i wspólna pasja zbliżają ludzi. Doświadczyłem tego wielokrotnie w tym roku.
Wiem, Ty broniłaś rdestu Auberta. To Grzesiu się krzywił. Ja też bronię i z radością dziś zobaczyłem, że badylki rdestu puściły pierwsze listki :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-d-a

Post »

Joluś, z wielkim zainteresowaniem przeczytałam (i obejrzałam) Twoją relację z wizyty w Osolinie. A mam swój osobisty powód, bo moi rodzice przez 20 lat mieli tam domek (na Jodłowej) i spędzaliśmy tam mnóstwo czasu, a moje dzieci dodatkowo wszystkie ferie i wakacje. W pierwszej chwili myślałam nawet, ze to ten sam domek...
A spotkanie jak widać było bardzo udane :lol:
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p

Post »

gorzata76 pisze:
onka37 pisze:Widzę że spotkoanko się udało! cieszę się bardzo, ja już też nie mogę doczekać się spotkania forumków ze śląska
Oneczko - nie tylko ze Śląska :wink:
Ja też przebieram niecierpliwie nóżkami... zwłaszcza, że nie muszę się daleko wybierać :lol:
Aż szkoda, że to tak w tygodniu... mało czasu... :roll:
na następny dzień wolna sobota więc....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”