Skromny ogród Joli cz.4
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JOLUŚ piękne fotki z ogrodu .
Dobrze ,że wszystkie odzyskałaś .Będzie pamiątka i nie tylko .
Ja niestety chyba miałam kiepskiego informatyka ,bo straciłam wszystko co miałam w kompie .Najbardziej mi żal fotek z ogrodu .Niektóre trzymałam po to ,żeby było co wstawiać zimą .
Niestety ,trzeba będzie robić nowe .
Dobrze ,że wszystkie odzyskałaś .Będzie pamiątka i nie tylko .
Ja niestety chyba miałam kiepskiego informatyka ,bo straciłam wszystko co miałam w kompie .Najbardziej mi żal fotek z ogrodu .Niektóre trzymałam po to ,żeby było co wstawiać zimą .
Niestety ,trzeba będzie robić nowe .
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu kochana, nie chcę Cię fatygować, nie zawracaj sobie głowy z nasionkami. Mam jeszcze trochę w torebce, bo wszystkich nie wysiałam. Poza tym z tych moich 5, które wyrosły też mogę trochę nasionek zebrać, widziałam, że są.jollla500 pisze:Gosiu lato u mnie jeszcze, jeszcze ale już się boje że niedługo odejdzie![]()
Aniu to koło pieńka to nie wiem jak się nazywaco roku kupuję nową sadzonkę ale niedawno dowiedziałam się od Agnieszki że można ją przezimować w pomieszczeniu.
Aniu u mnie szałwia rośnie jak szalona, czasami nawet ją wyrywamnie wiem czemu u Ciebie się buntuje
![]()
Prześlę Ci jesienią sporo nasion, posiejesz je właśnie jesienią a wiosną pięknie Ci powschodzą, skoro tak Ci się podoba trzeba próbować do skutkuw
Dobrze, że piszesz, żeby posiać jesienią (a kiedy dokładnie?), bo teraz siałam do wielodoniczek w domu. Ale to straszne zawracanie głowy.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolciu melduję, że pierwsza truskawka z twoich/moich sadzonek zjedzona.
Pyszności
;:8
Pyszności
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moi Kochani jutro z rodzinką jadę do Martusi z forum, do jej leśnego raju. Właśnie piekę serniczek i fale dunaju, będziemy się jutro zajadać. Wieczorem podam Wam przepis na łatwy i szybki przepis na sernik ( czas wykonania 10 min ) i co ciekawe nie dodaje się sera a je się ser
Alu może i ja pierwszy kwiat przegapiłam, tego nie wiem
ale tego co mam na oku pilnuję

Grażynko dziękuję Ci
to jak będę przerabiać swoje oczko to mogę te trawkę posadzić
Grażynko cieszę się że miałaś okazję jeszcze w tym roku spróbować truskaweczki
Izuniu jednak jesteś spostrzegawcza
Asiu kobea bez problemu wychodzi z nasionek, ale zauważyłam że nie ma co jej siać za wcześnie, rośnie jak szalona zarośnięty jest cały płotek na tarasie
Gabrysiu u mnie też jej sporo pąków i cieszę się bo mam ją pierwszy rok
cieszy mnie tym bardziej bo sama wyhodowałam ją z nasionek
Giguś zawsze jak jesteś, mnie cieszysz
Joluś dziękuję za miłe słowa
Jolu a próbowałaś odzyskać zdjęcia z aparatu cyfrówki ? jest to możliwe......uwierz mi
Aniu wysłanie czegoś nie jest dla mnie zawracaniem głowy
lubię to robić...
Aniu możesz już wysiać, jeśli wzejdą siewki to one przetrwają zimę a wczesnym latem będziesz już miała urodziwą szałwię. Aniu jeśli chcesz wysiać jej więcej, mogę wysłać Ci już teraz nasionka, widziałam że jest ich sporo
Alu może i ja pierwszy kwiat przegapiłam, tego nie wiem
Grażynko dziękuję Ci
Izuniu jednak jesteś spostrzegawcza
Asiu kobea bez problemu wychodzi z nasionek, ale zauważyłam że nie ma co jej siać za wcześnie, rośnie jak szalona zarośnięty jest cały płotek na tarasie
Gabrysiu u mnie też jej sporo pąków i cieszę się bo mam ją pierwszy rok
Giguś zawsze jak jesteś, mnie cieszysz
Joluś dziękuję za miłe słowa
Jolu a próbowałaś odzyskać zdjęcia z aparatu cyfrówki ? jest to możliwe......uwierz mi
Aniu wysłanie czegoś nie jest dla mnie zawracaniem głowy
Aniu możesz już wysiać, jeśli wzejdą siewki to one przetrwają zimę a wczesnym latem będziesz już miała urodziwą szałwię. Aniu jeśli chcesz wysiać jej więcej, mogę wysłać Ci już teraz nasionka, widziałam że jest ich sporo
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sernik bez sera ?????
No to czekam na ten innowacyjny sernik.
Joluś bawcie się dobrze - a potem proszę o relację ze spotkanka.
No to czekam na ten innowacyjny sernik.
Joluś bawcie się dobrze - a potem proszę o relację ze spotkanka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jolu forumki pozdrowieone. Szkoda, ze nie mogłas byc. Kiermasz wystawny i naprade niedrogo. ja oczywiście jak wielbłąd juczny przytargałam sie do domu. Musiała po mnie córka z chłopakiem wyjść tyle miałam toreb.
Wszystkie dziewczyny Cie pozdrawiały, moze nie domówiłam przez telefon, taki tam był zgiełk, ze ledwie Cie słyszałam. Buziaki 
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Jadziu dziękuję
A oto pyszny przepis na serniczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 76#1065176
A oto pyszny przepis na serniczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 76#1065176
-
x-d-a