Fiołeczki śliczne
Początki mojego fiołkowego fioła
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Katarzyneczko , Basiu już się troszkę pozbierałam i nawet zaczynam sprzątanie działki .
Basiu teraz jest na allegro dość dużo uczciwych sprzedających . Ja oczywiście w dalszym ciągu kupuję , bo padła mi spora część listków po przeniesieniu z wody do ziemi . Teraz kupuję sadzonki . Może będzie mi łatwiej je uchować .
GILLIAN dzisiaj wygląda tak
to pierwsze kwitnienie
a to część fiołkowego przedszkola
Basiu teraz jest na allegro dość dużo uczciwych sprzedających . Ja oczywiście w dalszym ciągu kupuję , bo padła mi spora część listków po przeniesieniu z wody do ziemi . Teraz kupuję sadzonki . Może będzie mi łatwiej je uchować .
GILLIAN dzisiaj wygląda tak

to pierwsze kwitnienie
a to część fiołkowego przedszkola

- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, śliczne jest to fiołeczkowe przedszkole
Trzymam kciuki, żeby wszystkie obsypały Cię mnóstwem kwiatków 
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Danusiu dawno mnie u Ciebie nie było.Chylę głowę tak u Ciebie pięknie.Po obejrzeniu fiołeczków u Ciebie i innych forumowiczów sama może bym jakiegoś kupiła ale niestety o miejsce coraz gorzej a boje się że wpadnę w następną chorobę.Pozdrawiam.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
I tu Basia ma rację.Przestrzegam wszystkich przed sprzedawcą z Allegro o nicku: ''xxxxxxx''-to oszustka!!! Zamówiłam tam pierwiosnka storczykowego i teraz nie mam ani kwiatka,ani pieniędzy.basga pisze:A to dranie!Oby ich znależli i zamknęli!
Fiołaski masz odlotowe,jeśli kupowałaś listki na aukcji to poleć nam sprzedawcę bo ja to się boję kupować same listki bo oszustów pełno i kasę zbijają na nas.
Przepraszam,ale ze względu na regulamin forum musiałam zastąpić Nick osoby nieuczciwej iksami (wymogi tutejszego forum). W razie co,podam go prywatnie.
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wiola , tak zrobię , nie oberwę .
Krysiu , bardzo dziękuję
. Ponieważ kupuję dość dużo na allegro , to takie wiadomości są dla mnie bardzo cenne . Tym bardziej ,że wtopiłam sporo kasy w takie oszukane rośliny
Elizo - nie pamiętam od kogo kupiłam
, a i zapiski gdzieś się zapodziały
.
Grażka , przepowiadam Ci ,że popatrzysz , popatrzysz i dostaniesz fiołkomanii jak ta lala
Miroczekam i czekam na te kolorowe kwiatuchy , a tu dopiero kilka sadzonek z malusieńkimi pączkami , ależ to czekanie mi się dłuży
.
Krysiu , bardzo dziękuję
Elizo - nie pamiętam od kogo kupiłam
Grażka , przepowiadam Ci ,że popatrzysz , popatrzysz i dostaniesz fiołkomanii jak ta lala
Miroczekam i czekam na te kolorowe kwiatuchy , a tu dopiero kilka sadzonek z malusieńkimi pączkami , ależ to czekanie mi się dłuży
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40