Ale jesień chyba jednak mam trochę oswojoną... bo i ja październikowa... i w październiku się zwykle zakochiwałam
Rozczochrany ogródek Stokrotki
tosobie wyobraź, że ja gotuję 2 zupy i 2 drugie dania (córka wegetarianka) a wczoraj zrobiła 3 farsze....100krotka pisze: Liska, zurek to podstawa dla kobiety pracującejJa bym czasem zrezygnowała z gotowania zup, ale moje dzieci i mąż sobie nie wyobrażają...
- wege dla corki
- normalny z miesem i pieczarkami dla M i robotnikow
- normalny z miesem bez pieczarek dla syna
Nie chcesz sie czasem pozbyc troche aroni?
Mam gruszki i zrobiłabym konfiturę do mięsa ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Liska - aronii bym Ci chętnie użyczyła, ale jak pewnie widać - jeszcze nie owocuje
. Może to jakaś ozdobna odmiana, czy ki piernik ;-) Łączysz aronię z gruszkami? Właśnie kiedyś piłam bardzo dobry soczek u znajomej, i pytam, z czego to - a ona, że miała dużo aronii i dużo gruszek i niewiele myśląc władowała jak leci do sokownika. Świetne zestawienie
No, miec w domu wegetarianina, to jest wyzwanie, jeśli reszta rodziny mięsożerna...podziwiam w każdym razie...
Gorzatka wiosną to się zakochują kocury, a normalne ludzie
, to jesienią. Kasztany, pas Oriona i takie tam 
Gosia no, my też po komunii. Ale jakoś bardzo nie odczulismy, robiłam własnym przemysłem, z pomocą mamy, teściowej i ciotki, i jakoś wyszło... więcej pracy było, niż tych kosztów, bo jeszcze u nas mała parafia, więc kościół sami przygotowywaliśmy, mężowie kosili trawę, a my - kubeł, szmata, dekoracje i tak dalej...ale bardzo miło wspominam, bardzo to było wzruszające
No, miec w domu wegetarianina, to jest wyzwanie, jeśli reszta rodziny mięsożerna...podziwiam w każdym razie...
Gorzatka wiosną to się zakochują kocury, a normalne ludzie
Gosia no, my też po komunii. Ale jakoś bardzo nie odczulismy, robiłam własnym przemysłem, z pomocą mamy, teściowej i ciotki, i jakoś wyszło... więcej pracy było, niż tych kosztów, bo jeszcze u nas mała parafia, więc kościół sami przygotowywaliśmy, mężowie kosili trawę, a my - kubeł, szmata, dekoracje i tak dalej...ale bardzo miło wspominam, bardzo to było wzruszające
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Liska dzięki za przypomnienie, kupiełem sobie już dawno kotlety sojowe i o nich zapomniałem;DDD ee a po za tym ostatnio dorwałem czekoladę wegetariańską z mleka sojowego;DDD
Stokrotka heee pytanie niedyskretne;) na jakiej ulicy mieszkasz

czyli mówiecie, że teraz trzeba;DDDGorzatka wiosną to się zakochują kocury, a normalne ludzie , to jesienią. Kasztany, pas Oriona i takie tam
Stokrotka heee pytanie niedyskretne;) na jakiej ulicy mieszkasz
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
hahaha moja tego nie jadamarivsz pisze:Liska dzięki za przypomnienie, kupiełem sobie już dawno kotlety sojowe i o nich zapomniałem;DDD ee a po za tym ostatnio dorwałem czekoladę wegetariańską z mleka sojowego;DDD
Stokrotka dzięki
Jakbś gdzieś widziała... daj mi znać... bo szkoda mi gruszek
Ja robię konfiturę do mięs (zamiast żurawiny)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka

Mariusz, zabiłeś mnie tymi kotletami sojowymi
wiesz, jak Ci nie podchodzą, to się nie zmuszaj ;-)
Jesienią trzeba koniecznie się zakochać, nawet jeśli to miałoby być po raz dziesiąty w tej samej osobie
( a jakie człowiek ma inne wyjście ;-) ) jesień jest romantyczna jak nic innego.
Moja ulica, zgaduj zgadula, to chyba od zeszłego roku najdłuższa w mieście ;-) a od stycznia 2010 będzie jeszcze dłuższa.
Jesienią trzeba koniecznie się zakochać, nawet jeśli to miałoby być po raz dziesiąty w tej samej osobie
Moja ulica, zgaduj zgadula, to chyba od zeszłego roku najdłuższa w mieście ;-) a od stycznia 2010 będzie jeszcze dłuższa.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
marivsz
- 1000p

Stokrotka ale ja się nie zmuszam;DDD raz na rok to lubię sobie je zjeść
Co do jesieni... bez komentarza;ppp a ulica musze poszperać bo długości ulic to ja nie znam, hehe a nawet nazw;D
Co do jesieni... bez komentarza;ppp a ulica musze poszperać bo długości ulic to ja nie znam, hehe a nawet nazw;D
ogródeczek
storczyki
storczyki
- 100krotka

Dla ułatwienia dodam, że ta informacja o styczniu 2010 jest dość istotnamarivsz pisze:a ulica musze poszperać bo długości ulic to ja nie znam, hehe a nawet nazw;D
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
marivsz
- 1000p

Liska motylków już jesienią nie ma
stokrotka zaraz sprawdzę jaką to ulicę mają przebudowywać
ale nie łatwiej było by napisać;D
stokrotka zaraz sprawdzę jaką to ulicę mają przebudowywać
ogródeczek
storczyki
storczyki
- 100krotka

No pewnie że łatwiej, ale ile mam zabawy 
Nie chodzi o przebudowę, chodzi o poszerzenie granic miasta
A motylki w brzuchu ;-)
Edit - nieaktualne. Własnie przeczytałam, że Rada Ministrów nie wyraziła zgody na włączenie sąsiedniej wsi do miasta.
Ale ulica chyba i tak najdłuższa. Albo prawie najdłuższa
Nie chodzi o przebudowę, chodzi o poszerzenie granic miasta
A motylki w brzuchu ;-)
Edit - nieaktualne. Własnie przeczytałam, że Rada Ministrów nie wyraziła zgody na włączenie sąsiedniej wsi do miasta.
Ale ulica chyba i tak najdłuższa. Albo prawie najdłuższa
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
marivsz
- 1000p

Szukam i nic nie widzę;/ wymyśliłaś zabawę 
ogródeczek
storczyki
storczyki
- 100krotka

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
marivsz
- 1000p

I trzeba było tak odrazu 
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
x-d-a