Skrętniczek w ślicznym kolorku:) jak człowiek czegoś bardzo pragnie to nie ma rzeczy nie możliwych co widać po Twoim wychodzonym , wyjeżdżonym , wyczekiwanym nowym nabytku:)
Dziękuję kochani (Adam12222; justus27; Wiktoria_W; doromichu; kociara; elcia1974; arlet3) za tak miłe słowa dla skrętniczka , które przekażę zainteresowanemu i na pewno wypuści kilka cudnych buziulek do pokazania
a dla każdego z Was Anjja - Aniu faktycznie zaparłam się miałam okropny tydzień i postanowienie zakupu pocieszenia było bardzo wielkie Beatko - sari - to mój 1 skrętnik ze sklepu niemożliwością niemalże jest znalezienie ich w moich Suwałkach.. ten był jeden jedyny i do tego piękny i nawet nie wiem czy w przyzwoitej cenie bo 16zł zapłaciłam... ale tak go chciałam, że brałam i już zjechałam ponadto całe miasto - każdej pani w kwiaciarni musiałam tłumaczyć co to są skrętniki , jedna obiecała, że zakupi i dziś mogę przyjść, ale ani sił ani czasu, więc może jutro pojadę... aryia1985 - witaj u mnie hibek faktycznie mnie chyba lubieje
A tymczasem pokażę Wam obiecanego wcześniej fiołka mojej szwagierki, z którego ukradłam 2 listeczki:
jest tak piękny, że muszę wstawić większe zdjęcie
oraz tego kaktusa, którego dzieciaczka posiadam, a na rodzica miejsca w domku nie mam
i będzie chyba kwiat
no i jeszcze jeden, którego nie chciałam a on niedługo pokaże, czego mam żałować ...
właśnie zaczęło padać... jak ja do domku wrócę...?