Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i otuchy. Ze zdrówkiem już o wiele lepiej. Wracam do życia i ludzi peł
na wiary i optymizmu w leprze jutro. I mimo, że martwi mnie sytuacja
na FO, postanowiłam założyć kolejny wątek ogrodowy. Mam także zamiar zarejestrować się
na innych forach ogrodniczych. Mówię o tym głośno i wyraźnie, tak jak zawsze. Jeśli mi się coś podoba lub nie podoba to opinie swoje wyrażam

Z wielu osobami, które były, są i lub będą
na forum, mam kontakt nie tylko przez pw więc zamykanie ust tak mnie jak innym poprzez brak dostępu do pw uważam za śmieszne i niepoważne oraz działające
na niekorzyść osób prowadzących to forum. Wolność wypowiedzi jest fundamentalnym przywilejem każdej wolnej osoby i nikt nie może go zabronić tylko dlatego że ta wypowiedź jest nie pomyśli władzy. Forum ogrodnicze, aczkolwiek bezpłatne i będące własnością firmy MAROLEX, tworzą jego użytkownicy, czyli my wszyscy a nie administracja. Nie byłoby całej tej sytuacji gdyby admini czasem słuchali tego co użytkownicy chcą im przekazać.
Zapraszam do mojego nowego wątku:
Ogrodowe pogaduchy u Jagusi w 2012r.
ps.Badziu wątek mazowiecki istnieje jak najbardziej, doczekał się nawet drugiej części, o tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=49003