ewamaj66 pisze:Jesteś wspaniałą osobą i masz piękny ogród, w którym każdy dobrze się czuje

Przykro mi, że jesteś niezadowolona. Jednak znam ogrody dwóch osób spośród wyróżnionych-i to też są wspaniałe osoby. Nie jesteśmy w stanie poznać wszystkich forumków, czego często żałuję. Cieszę się jednak, że mogłam poznać choć trochę Ciebie

Ewciu, a gdzie Ty wyczytałaś że ja niezadowolona jestem???
Ja zaznaczyłam, w dopowiedzi
na post Małgosi, że takie serduszko nie jest mi do szczęścia potrzebne. Właśnie podkreślam, że dla mnie liczy się najbardziej to, że tylu z Was zagląda do mojego ogródka

to dla mnie jest największą nagrodą. Niezadowolona to mogłabym być, gdyby, mimo starań, nikt do mnie nie zajrzał.... a popatrz ilu gości miałam od wczoraj. Ja tylko zauważyłam, że takie serduszko powinno dostać masę innych osób. Popatrz
na entuzjazm ludzi którzy udzielają się
na forum - czy oni nie są przyjacielami tego forum? Dlatego, dla mnie, serduszko
na karcie nie jest żadnym wyznacznikiem.... Tym bardziej że dla mnie niejasne są w ogóle kryteria jego przyznawania.
Na innych forach, w opcjach każdego użytkownika, jest możliwość zaznaczenia że "pomógł" w jakiś tam sposób innym użytkownikom. I gdyby np u nas tak było, to ilość takich punktów, byłaby wyznacznikiem tego w jakim stopniu angażuje się w życie forum i forumowiczów. Wtedy moż
na by przyznawać takie serduszka. A tak to jest tylko i wyłącznie subiektywna ocena admina a akurat
na jego zdaniu nieszczególnie mi zależy... Dla mnie forum tworzą jego użytkownicy, jego społeczność i
na nich mi najbardziej zależy. Czyli, krótko mówiąc,
na Was. Rozpisałam się strasznie, ale chciałam wszystkim przekazać mój punkt widzenia.
A za serduszka wszystkim pięknie dziękuję

Dla wszystkich:
ps. pobrane z http://pl.freepik.com na licencji darmowe