Przeczytałem opis i albo to rewolucja, albo...
"ostrza kosiarki nie stykają się ze sobą, co wpływa na..." - to co tutaj kosi/ucina trawę?
"Technologia InertiaDrive? zapewnia dwukrotnie większą moc cięcia; pozwala na przecinanie niewielkich gałęzi, chwastów czy gęstych kęp trawy" - czym, jeśli noże się nie stykają? A może to tnie tylko badyle, a cienką trawę zostawia?
"Kosiarka posiada unikalny mechanizm wyrzutu ściętej trawy do przodu" - to nie unikalny mechanizm, tylko kawałek blachy. I jak ona to robi, że się tą ściętą trawą nie zapcha?
Tu jest filmik, który doskonale pokazuje, z jakim szacunkiem kosiarka traktuje trawnik

.
https://www.youtube.com/watch?v=Y7ey2FHIVvg
Wyższa, grubsza trawa została. Po korekcie regulacji nie da się tym jechać... Straciłem resztki sympatii do firmy F.
40 lat temu miałem ręczną kosiarkę bębnową prod. polskiej. Zachowywała się tak samo. 20 lat temu kupiłem bębnową elektryczną, z koszem. Póki była nowa, było cicho. Z wiekiem hałas stał się nie do wytrzymania. Po latach prób i testów różnych sprzętów (miałem ok. 1500mkw. trawnika) przeprosiłem się z nożową. Korpus to
odlewane aluminium, przy koszeniu słyszę ćwierkające ptaszki