Cześć Ewcia miło cię witać ,u mnie teraz też ogród rośnie samoistnie i dobrze że druga część jest o 5 domów dalej od mojego bo przynajmniej nie widzę zmarnowań,ale i kwitnące mi umykają dlatego tyle sobie obiecuję na emeryturce chyba że tam nie będę miała siły doleżć

Niestety nie mam co przesłać bo od wiosny albo wcześniej jeszcze robię zdjęcia telefonem i nie możemy z synem dać sobie rady z tymi programami coś nie przechodzą zdjęcia z telefonu na kompa a inaczej nie puszczę na forum.Te stare to już wszystkie tutaj są i nie chcę dublować bo to już nie jest ciekawe.Jeśli chodzi o czosnki ,jak masz na myśli ozdobne to u mnie tego roku w ogóle się nie pokazały te duże tylko te średnie.Podziwiam cię z tymi remontami u mnie chata tak się postarzała że jeszcze gorzej jak my ze starym

i nie mam nadziei na odnawianie więc uciekamy na górkę żeby nie widzieć potem spanie ,rano praca i tak dalej się starzejemy

Bardzo chętnie pochwaliłabym się liliami tegorocznymi ale nie mam jak.

Mam cichą nadzieję że jak następnym razem zawita to poświęci mi trochę więcej czasu i poprawi ten temat.Lecę poszaleć po Twoim ogrodzie może coś nowego wyhaczę