Erazm pisze:Ja go bardzo chwalę. Pali na trasie poniżej 5 , a w mieście w granicach 6,5 l. Serwis jest bardzo dobry. Tylko jak już pisałem te nasze drogi. Wpadłem nim kiedyś przednim kołem w wyrwę w jezdni w nocy o głębokości około 20 cm, ale nie uszkodziłem na szczęście zawieszenia.
A podobają Ci się te Peugeoty?..... [Czasami można pomarzyć ] PEUGEOT RC PIK - jedyne sportowe auto jakie mnie bierze
aurynka pisze: W moim przypadku to byłoby trudne stwierdzenie, bo jakoś nie gustuję w trabantach (a bez zaciągania kredytu to tylko na takie auto byłoby mnie stać)
A jeżeli chodzi ooszczędność to już nie wiadomo, które są bardziej oszczędne czy te na ropę czy benzynę. Ceny zaczynają się zmieniać. Poza tym zwracamy uwagę na opłaty serwisowe (np. za przeglądy) i koszty ubezpieczenia itp.
aurynka pisze:
W moim przypadku to byłoby trudne stwierdzenie, bo jakoś nie gustuję w trabantach( a bez zaciągania kredytu to tylko na takie auto byłoby mnie stać)
Trabanty są super.
Szymonie
Czy takie też ci się podobają ?
Pozdrawiam Krysia
Jeśli wymagamy od życia zbyt wiele,zwykle nic nie dostajemy.
Administrator pisze:A ja stawiam na Hondy - te z Japoni...
Kiedyś stawiałem też na Toyoty , ale do czasu .... aż zaczęli montować w Europie. Teraz szkoda mówić...
Onaczku Ty to masz wymagania - takie fury to majątek .. szczególnie ta BMKa 9-tka.
He he he..BMW bardzo mi sie podobają, ale jeżdzić wolałabym Passkiem
Ten Peugeot jakiś udziwniony, nie podobają mi się te nowoczesne auta, wole klasykę zdecydowanie.