Pierwsza część mojego wątku znajduje się tutaj .
Dla tych którzy mnie nie znają krótko napiszę kilka słów o sobie i moim miejscu na ziemi. Mam na imię Ewelina, wychowuję wraz z eMem dwie wspaniałe córeczki i w wolnym czasie zajmuję się ogródkiem, który stał się moją pasją . Jestem amatorem i wszystkiego nauczyłam się właściwie czytując strony internetowe a w szczególności forum . Działka, którą się zajmuję ma powierzchnię prawie 9 arów i znajduje się na niej nasz dom oraz stara stodoła z cegły. Większość rabat , które powstały zostały stworzone w 2014 i 2015 roku a więc mój ogródek jeszcze nie imponuje wielkimi krzewami i drzewami ale mam nadzieję, że doczekam się tego za kilka lat. Ogródek ciągle się zmienia ale to jest w tym wszystkim fascynujące i tak bardzo wciągające. Póki co nie mam swojej ulubionej grupy roślin ale sadzę głównie byliny, powojniki , hortensje a od zeszłego roku także róże. Zobaczymy jak one sobie u mnie poradzą . W ogrodzie uwielbiam wszelkie odcienie różu , fioletu, niebieskości , bieli i te kolory dominują . Nie znaczy to oczywiście, że nie pojawiają się inne takie jak czerwony czy żółty. Tworząc ogródek nie trzymam się też sztywno planu bo pozwalam sobie na improwizację

Czerwiec to miesiąc róż, powojników , lilii a więc nie może ich zabraknąć na pierwszej stronie . Serdecznie zapraszam Wszystkich do tworzenia mojego wątku i dziękuję bardzo za to, że byliście ze mną w pierwszej części

Lavender Lassie

Polish Spirit

NN

Abraham Darby

Fruczak Gołąbek na floksach , ciężko go uchwycić ale coś widać

Pozdrawiam Wszystkich i życzę dobrej nocy