Głóg jest rzeczywiście dwuszyjkowy (
Una) Paul's Scarlet (poszperałam w notatkach i odnalazłam nazwę

)
Grocha, niestety nie wiem jaka jest nalewka, bo w zeszłym roku było za mało owoców i nie zrobiłam

ale w tym roku pewnie się uda i będzie prima
Una wystraszyłaś mnie z tymi nornicami

na razie żadnych podziemnych zwierząt prócz żab nie widziałam ale kto wie, muszę obserwować...
Witaj
kamil888 schodki to moje jedno z ulubieńszych miejsc

i pomyśleć że zrobione są z betonowej palisady z Castoramy
Paulii, witaj ponownie, cieszę się, że podobają Ci się roślinki, też uważam że są super

Ja się koniecznie muszę przyjść do Ciebie przywitać, za chwilę przybiegnę, też mam storczyka na oknie od byłego szefa dostałam drugi raz już kwitnie
beacia0088 cieszę się, że mogłam pomóc, głóg ma piękne kwiatuszki jak kwitnie i jest nim cały oblepiony! Czekam z utęsknieniem, aż się liatry (i inne kwiaty) rozrosną, może też skuszę się na białe?
anastazja B spontaniczność to moje (czwarte) imię

Dziś wpadłam do działu ogrodowego w Casto i wzbogaciłam się o nasiona milinu pomarańczowego i cebulki mieczyków, choć potrzebowałam tylko wapno na trawnik

Też pewnie będzie wszystko ewoluowało jak zacznie rosnąć i wyglądać, mam tylko nadzieję, że w tym szaleństwie jest metoda

O głogu kiedyś czytałam, ale dawno, wciąż czegoś się o roślinach uczę, albo odświeżam wiedzę, a wciąż czuję się zielona
plocczanka witaj, ja bardzo lubię opowiadać, zapraszam, bo choć tu na razie jest ściernisko, mam nadzieję na ładne ogrodzisko
a na deser - Pierwszy Nadworny Tester Trawnika - Yuko