Kochane moje dziewczyny i chłopaki, po krótkiej przerwie witam Was w nowym wątku o moim ogrodzie. Ponieważ lato w pełni, kwiatów moc, więc przywitam Was w letnim, liliowym klimacie.
Zapraszam serdecznie wszystkich do bywania w moim świecie roślin, który niech stanie się trochę i Waszym
Ewuniu, witam serdecznie! Przerwa wcale nie była krótka ;-)
Lilie masz zachwycające... ta różowa, ciapkowana na czwartym zdjęciu - ależ cudeńko!
Wyobrażam sobie jak pięknie wygląda teraz Twoja działka, cała ukwiecona.
Pozdrawiam serdecznie!
Witaj Ewo .Znalazłam Cię i od razu się wpisuję, żeby Cię nie zgubić.Przepiękne lilie pokazałaś, ale te 2 ostatnie to po prostu są przecudne .Napisz proszę jaka to odmiana , bo już chcę je mieć
Aneczko ,cześć kochana .Dzięki ,że o mnie pamiętasz .Te lilie ,o które pytasz są u mnie kilka lat .Muszę sprawdzić swoje archiwa to wtedy Ci powiem .Ta ostatnia ,to chyba jest Muscadet .Moja ulubiona ,jak wszystkie zresztą
Janeczku ,złoto moje poszukam .One są już u mnie kilka lat ,tak samo jak skleroza .Dzięki ,że wpadłeś ,jeszcze kilka pięknotek na pewno Ci się spodoba .
Więcej nas chętnych na ciapatą lilię Szukaj znacznika I koniecznie zmień podpis, bo dopiero teraz się zorientowałam, że masz następny wątek. Ciągle 6 numer
Cieszę się, że już jesteś Teraz Cię nie zgubię