Adrianno pamiętam, ale Ty u mnie też coś masz Na razie wiedziałam, że jestes na wakacjach, ale wkrótce musimy sobie zorganizować spotkanko Może tak samo jak poprzednie? Ten krzewik , to psianka. Rośnie w sporej donicy i jak coś, to będę ją porządnie ciachać
Zdjęcie mało atrakcyjne, ale w tej chwili lepszego nie mam
Ewuś czy bugenwille udaje Ci się przechować przez zimę czy co roku nowa
Nie wiem jakim kolorem zakwitnie moją datura ,ale ma pączki to będzie kwitła
jak będzie inna od Twojej to uśmiechnę się po patyczka do Ciebie
Ewuniu piękne zdjęcia z ogrodu pokazałaś.
Ale masz przestrzeń. Miałam pytać o psiankę, ale doczytałam, szkoda, że nie zimuje w ogrodzie, jest śliczna.
Myślię, że oczko wodne przy kąciku wypoczynkowym, to bardzo dobry pomysł.
Tajeczko psianka zimuje razem z daturami , a oczko kiedyś będzie tylko jeszcze nie jestem pewna gdzie.Mam jak na razie dwie opcje Przy grillu, albo tutaj przy wiatraku
Jolu mój małż też ma krucho z czasem i wiele prac ogrodowo- domowych mam rozbabranych, ale pomalutku jakoś to popychamy do przodu Nie narzekaj, bo ja u Ciebie byłam i wiem, że cudnie u Ciebie, a do tego masz altankę, a moja dopiero w planach
Jolllu 500 Ten kącik jest tak maleńki, że prawie go w moim ogrodzie nie widać W miarę wzrostu trawek rośnie też moja rabatka Dzisiaj znowu urosła tak ok 4 m.kw.
Ewuś dorzucam się do pochwal
Chciałabym Cię zapytać o szkarłata zwisającego jak Ci się Ewuś udaje przychodować tak bujną roślinkę za pierwszym razem jak siałam nie wzeszło nic.....w tym roku jak posiałam to wyszły...ale wiesz jaką mają wysokość ? powiem Ci bo nigdy byś nie zgadła1,5 cm...może tyle
Jolu ja go wcale nie siałam Sam sobie tam wyrósł i ma na pewno ponad półtora metra Myślę, że nasionko pochodzi z kompostu, bo tam go dodawałam jak wiosną zakładałam nową rabatkę