Super ogród, taki uporządkowany, i bardzo ładne iglaki i super przycięte, zadbany ogród i widzę że przemyślany, ale jak na kobiece oko brakuje mi kwiatów, kolorów i jeszcze raz kwiatów :P
No muszę o kwiatach pomyśleć jakiś.Bo są krzewuszki jest ich 9 gatunków ni i wrzosy i wrzośce tech ich kilka jest.Ale jakoś z braku czasu nie mam za dużo kwiatów.Ale poprawie się na pewno
A może polecicie mi jakieś byliny.Bo 1 roczne to raczej opadają.
Łukasz w moim ogrodzie tez dominowały drzewa i krzewy a jak trafiłem na forum przybyły lilie OT, liliowce, irysy, róże, orliki, ostróżki, floksy, o żurawki tez super sprawa, trochę trawek też polecam i ogród nabrał życia i kolorów.
tak zdecydowanie liliowce i iryski, może kilka funki, fiołki, goździki i co tam Ci się podoba, ogród ma Tobie się podobać przede wszystkim, a potem innym p.s. też jestem w podobnym wieku i trzeci rok dopiero jestem ogrodniczką
Twoje roślinki są bardzo gęste - pewnie często przycinane heh super z Ciebie młody ogrodnik ! Mogłabym być Twoją żoną, ale musiałbyś mieć kwiaty w ogrodzie
O kurcze ja ja kawalerem jestem
A kwiaty może kiedyś coś dosadzę.Już coś tam kilka posadziłem(goździki,żagwiny,smagliczki,skalnice,macierzanki,) ale o tej porze to przekwitły.Bo jak już kwiaty to tylko wieloletnie.
Cześć ja jak daje kamyczki lub korę to zawsze wyścielam agrotkanine pod spód i ma spokój z chwastami i trawą (czasem się trafi źdźbło ale to nie problem).