MARIO ,wcale nie mam dużo żurawek ,jest ich tak wiele ,że moje to tylko kropla w morzu .
MARIOLU ,ja też namieszałam ,ale
KARO już wszystko wyprostowała i poprawiła .Dziękuje za pomoc z linkami ,ale
KARO już wszystko za mnie zrobiła .
JOLU ,dopóki nie trafiłam na to forum ,to miałam tylko 1 żurawkę .Pozostałe zdobyłam w tym roku .Na forum jestem dokładnie od roku i 2 dni .Co będzie później . Ile jeszcze wirusów załapię ,ile chciejstw mnie opęta .

Tego nie wie nikt .
OLU ,dziękuje .Wiele osób rozpoczyna swoje nowe wątki ,więc mi się też zachciało .
EUS ,nie tylko moje żurawki ,żuraweczki i tiarelle są młode ,większość moich roślinek to tegoroczne nabytki .Jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądać w przyszłym sezonie . :P
GORZATO ,witam .Na pewno przybędzie ci kilka żurawek w przyszłym sezonie . Jak się tak napatrzysz na nie przez całą zimę ,a mają je chyba prawie wszyscy forumowicze ,to na pewno też zechcesz je mieć w swoim ogrodzie .
MAGDO , jeszcze nie dorosłaś

Nie martw się ,wkrótce to nastąpi .
IZZABELLoj te nasze chciejstwa ,ile z nimi radości .
GIGUŚ ,cieszę się ,że mnie odnalazłaś .Zapraszam ponownie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
IGUŚ ,w większości to dzięki Tobie mogłam zrobić takie wejście żurawkowego smoka .
GRAŻYNKO ,też bym chciała przespać zimę ,nie przepadam za nią,za bardzo .

Już bym się chciała cieszyć wiosennym kwieciem . :P
IRENKO ,rozejrzyj się po forum .Inni mają o wiele więcej tych cudeniek .Mam już listę chciejstw ,którą będę realizować od wiosny .
GORZATO ,ja też się chętnie dołącze.
GRZESIU ,dziękuje .
Dla przypomnienia -moje hibiskusy .
PURPUREUS VARIEGATUS