Witajcie!
W nocy otworzyłam wątek, a już mam przyjemność gościć tylu przesympatycznych Przyjaciół!
Dziękuję, Kochane moje, że o mnie pamiętacie.
Planowałam noworoczny wypad na działkę..... Nie wyszło. Brakowało mi słoneczka, pierwszy dzień roku ciemny, z nisko wiszącymi chmurami, zimny. Może jutro będzie lepiej...
Iwonko1 - cieszę się ogromnie z Twojej obecności i oczywiście zapraszam do tak częstych odwiedzin, na jakie będziesz mogła sobie pozwolić.

Przede wszystkim pracuj nad powrotem do pełni sił, byś mogła w pełni cieszyć się z własnej działeczki.
Kasiu - bardzo mi miło widzieć Ciebie w moim wątku, dziękuję za dobre życzenia, które w całości odwzajemniam

i również mam nadzieję na wiosenno-letnie widoczki na działeczce.
Halinko - niezwykle miło mi gościć Cię w moim nowym wątku, serdecznie dziękuję za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze na cały 2021 rok.
Majeczko - tak się cieszę, że znalazłaś chwilę, by do mnie zajrzeć!
Bardzo dziękuję za życzenia, które odwzajemniam z całego serca.
Dorotko - jestem tego samego zdania. Ten rok musi być lepszy.
Cieszę się ogromnie z Twojej obecności w moim nowym wątku, tym bardziej że jesteś mocno zajęta.
Pierwsze wysiewy zacznę niedługo, bo już w drugim tygodniu stycznia. Wysieję trochę bratków i pelargonii, to może jeszcze w sezonie zdążą zakwitnąć. A takie poważne wysiewy będą miały miejsce w ostatnim tygodniu stycznia, kiedy to zasieję heliotropy.
Wandziu - bardzo się cieszę z Twojej obecności, dziękuję za miłe słowa i wzajemnie życzę Ci samego dobra.
Jagusiu - jakże mi miło gościć Cię w moim skromniutkim ogródeczku!
Z całego serca dziękuję za dobre życzenia, które odwzajemniam w całej rozciągłości.
Naturalnie zaprasza do
śledzenia i krytycznych opinii.
Rarytasy - powiadasz.... Może coś nam do oka wpadnie.
Stasiu - Ciebie nie mogło u mnie zabraknąć, toteż z wielką radością witam Cię w moim nowym wątku!
Najserdeczniej dziękuję za dobre fluidy i Tobie również życzę samego dobra na cały rok.
Aniu - jakże mi miło gościć Cię w moim skromnym ogródeczku!
Dziękuję najserdeczniej za wszystkie dobre życzenia i wzajemnie życzę Ci wszystkiego co najlepsze na ten nowy rok.
Wiosenne tęsknoty.
Pierwiosnki.