cyma2704-Soniu Te berberyski bardzo mi s ie podobją. Taki inny kolorek.
szałwia pięknie kwitnie cały czas od maj. Na wiosnę będę znowu jej szukać do kupienia.
No trochę traw i u mnie już jest.To też dzięki tobie i twojemu pięknemu ogrodowi pełnym pięknych traw. Zarażasz nimi.
Pienna róża to Bonica. Mam ja pierwszy sezon. Na zimę spróbuję ją okryć.Może mi przezimuje.
Tak, pytałam o The Beatles bo zauważyłam ją u ciebie. Przyznam,że jej na wiosnę nie przycinałam.A mam ja 3 sezon.
Też się już ładnie rozrosły.To na wiosnę ja przytnę i podzielę. może tez jakiś szpalerek gdzieś stworzę.
Dziękuję ci bardzo za te informacje o niej.
plocczanka-Lucynko ; Margo2- Gosiu Mnie wszystko cieszy każdy kwiatuszek, każdą roślinka.
W tym roku bardzo mnie cieszą dalie. Różyczki już ładniejsze w tym roku.Ale jeszcze nie wszystkie.
Hortensje wiadomo cudnie zdobią ogród.Te młode jeszcze mało widoczne w ogrodzie.
A mnie jest szkoda lata...chociaż ostanie dni gorące i piękne, letnie.Ale ponoś idą chłodniejsze dni.
Ale mam nadzieję na długa i piękna jesień.
Jeszcze mam trochę do zrobienia i w ogrodzie i z przetworami i w warzywniku jeszcze mam pełno.
Pozdrawiam
JAKUCH-Jadziu Trawy mi się kiedyś nie podobały.Ale od 3 lat już zmieniłam zdanie i zaczęłam je zapraszać do swojego ogrodu.
Niektóre się już rozrosły,że na wiosnę będę dzieliła i pójdą gdzieś na nowy teren. Coś przez zimę może wymyśle, jak i gdzie , je dać.
Oj paprocie to juz trzeba cień,, a u mnie dla host brakuje,A co mówić na paprocie. Mam tylko jedną pióropusznik strusi.I wystarczy.
Chryzantema Zimująca Yellow Tea

Nachyłek wciąż od maja kwitnie

Jeszcze liliowiec sobie kwitnie