Witajcie Kochani!
I znów ponad miesiąc minął nie wiem kiedy, teraz w tym okresie nic mi się nie chce, jakoś weny nie mam. Działka musi sobie radzić, chociaż na początku udało mi się jeszcze trochę porobić, ale pogoda płata figle i nic tylko wiatr w oczy. Brzoskwinie zakwitły przyszedł przymrozek i wszystko zmarzło, część piwonii zmarzła, no może nie całe, ale kwitnienie będzie słabsze, wszystko przez ciepły początek marca... róże też dostały w kość aj szkoda gadać.
Teraz na działce kwitnie śliwa, czereśnie i zaczynają grusze oczywiście byłem dzisiaj na chwilę specjalnie wziąłem aparat żeby zdjęcia porobić i co... no i zapomniałem karty do aparat...
Aniu[Anness 77] u mnie ranniki się wysiewają same, co roku ich troszkę więcej, ale to też zależy od pogody czy im sprzyja przy wysiewie czy nie.
Teresko[inka52] może troszkę powinnaś je podsypać nawozem i za rok może też Ci iryski zakwitną. Moje piwonie niestety też podmarzły ehhh serce pęka.
Iwona[Iwonka1] widzisz narzekaliśmy na deszcz, a teraz go brak

i jak tu nam ogrodnikom dogodzić hehe, no niestety teraz u mnie susza straszna, a woda na działkach jeszcze nie puszczona.
Jadziu[JAKUCH] no właśnie ja miałem taką sklepową pergolę i po dwóch latach zaczęła się łamać... ta powinna wytrzymać więcej, bo to pełne pręty
Beatko[Bazyla] nom piwonii będzie sporo niestety w tym roku kwitnienie będzie słabsze bo część podmarzła

a jedna nie wykazuje oznak życia i ciekaw jestem czy jest czy zginęła bo nieopodal pod ziemią tunel był i nie wiem czy nornica albo co innego jej nie zżarło... Mam nadzieję, że ze zdrówkiem u Ciebie już lepiej.
Kochani dziękuję Wam bardzo, że do mnie zaglądacie:
Natalio[Blueberry], Olu[Bufo-bufo], Małgosiu[PEPSI], Danusiu[ktoś], Iwonko[iwona0042], Soniu[cyma2704], Seba[seba1999], Ewelino[ewelkacha88], Marysiu[Maska], Kasiu[kaska1ge], Alicjo[Alicja125], Bogusiu[bwoj54], Gosiu[Margo2], Małgosiu[clem3].
Pozwólcie, że wrzucę trochę zdjęć z połowy marca, bo jakoś nie było kiedy

Zdjęcia jeszcze przed przymrozkami.