Witam was.
Shire Fajnie, że mam gruszę

bardzo się cieszę mam fajny przepis na gruszę, którą robi moja kuzynka. Kiedyś do niej pojechałam, a ona miała butelki na drzewie śmiesznie to wyglądało. Małe gruszki wkładała do butelek i one w niej rosły na drzewie, a jak dojrzały zalewała zalewą. A tak ogólnie to lubię gruszki. Na żadnej działce ich nie miałam dostawałam tylko od sąsiadki. Ja tez zaliczyłam już złamanie szpadla wynik korzeń usunięty. Musiało to wyglądać okropnie można się wystraszyć.
seba1999 Dziś rano wstałam i brr zaś śnieg na polu. Ta pogoda oszalała ja nie chce

lepić bałwana tylko

iść na działkę. Zrobię i tak na złość pogodzie i po obiadku jadę na zakupy do L.... i C... potem na działkę z zakupami. Mam nadzieje że się choć trochu ociepli. Zdjęcia porobię

coco12 dziękuje za rade tak zrobię pójdę na dział budowlany nie ogrodniczy. Wczoraj poszły mi dwa szpadle do śmieci jeden się wykrzywił, a drugi złamał więc robota się skończyła. Szpadle były do niczego albo za dużo siły, a może jedno i drugie
Piotrek mam nadzieję że udam mi się kupić coś konkretnego Dam znać co kupiłam ja tez wole dać więcej ale żeby to wytrzymało sporo kopania mnie czeka.