Witam wszystkich i nisko się wam kłaniam

. Dziękuję za rady bardzo mi pomogły. Dziś byłam na działce strasznie zmarzłam, ale mam pozbierane dziady z altany 4 worki i dwa wiadra popiołu z kominka wyciągałam. Już wygląda lepiej. Na działce strasznie mokro ale mimo tego 1 korzeń drzewa wykopany wywalone zostały dwa walące się kompostowniki

powoli, ale do przodu.
Piotrze tak idiotycznie poobcinane te drzewa, że głowa boli zeszpecił i tyle. Zostawiłam go bo ma kwiatuszki i mi go żal obciąć zawsze można na jesieni masz rację trzeba dać mu szansę może faktycznie coś z niego będzie.
Mariusz dzięki że potwierdziłeś, że to czereśnia teraz trzymam kciuki, żeby były owoce choć kilka bo te przymrozki i śnieg rożnie to bywa.
Shire tak tak to śnieg. Sporo śniegu po górach jest biało we wtorek zaś zapowiadają. Dziś do południa był śnieg z deszczem temperatura 8 stopni.
seba1999 nie mam pojęcia co jest co nic mi facet nie powiedział jak kupowałam działkę, muszę się przekonać sama. Byłabym szczęśliwa jakby to była gruszka

Dzięki.
Dziękuje wam mam za pomoc i miłe słowa. Jeszcze mam inne drzewka podobno śliwki ale nie wiem do końca. Jeśli pozwolicie to jak bedę na działce może jutro to zrobię zdjęcia. Mam jeszcze jedną prośbę potrzebuje porządny szpadel do wykopywania starych krzewów i korzeni drzew ceny są różne możecie mi doradzić co najlepiej kupić żeby mi się nie krzywiła i była silna i żeby nie przepłacać.