Geniu w nowym sezonie 2017
Twój ogród nawet zima jest kolorowy, a z nadejściem prawdziwej wiosny świeżych kolorów dużo przybędzie.
U mnie zaczynają kwitną ciemierniki i przebiśniegi .
A bocian ? Też już jest ? Witam i ja po długiej zimie chociaż u mnie wiosny jeszcze nie widać.Masz piękną śnieżycę.Mojej nawet kiełków nie
widzę więc może też i nie zobaczę.
Troszkę mnie otrząsnęło ,jak zobaczyłam zwały śniegu ,ale dobrze ,że to tylko wspomnienia .
GENIU ,masz cudne miłki . Mój jeden jedyny ,po zimie ,się nie pokazał .Nie wiem dlaczego ,bo to przecież nie była jego pierwsza zima .
Janku długo szukałam odpowiedniego miejsca na śnieżyce , na początku kilka razy traciłam swoje nabytki dopiero jak posadziłam je w tym miejscu co teraz rosną , pięknie się rozrastają a nie giną .
Sławku zastanawiałam się czy w ogóle otworzyć wątek ,pewnie będę potem żałować że nikt nie zagląda i nie komentuje . Krokusy już tez pierwsze kwitną ,jutro będą zdjęcia
Alu dziękuję ,wiosna dopiero się budzi .
miłki w śniegu tez mi się bardzo podobają .
Jolu a może Twój miłek nie jest amurski tylko wiosenny? , on kwitnie troszkę później .
Wszystkiego dobrego Gieniu na ten sezon 2017
U Ciebie krokusy na bogato już, u mnie dopiero nieśmiało się otwierają pojedyncze, cały czas temperatury niezbyt wysokie i słońca mało... Niechaj ta wiosna już do nas przybędzie na dobre.
Udało mi się dotrzeć jeszcze na początek wątku.
Widzę, że wiosna już do Ciebie dotarła i coś zaczyna kwitnąć.
Śliczne krokusy, u mnie ledwo zaczynają.
Oby tylko cieplej było to wszystko ruszy.
Witaj Geniu. Nareszcie wiosna..bardzo ładnie kwitną u ciebie miłki. .Życzę ci aby krokusy także dały piękny popis i na pewno tak będzie. . Ciemierniki u mnie podobnie, w większości jeszcze w pąkach, biały jedynie w pełni kwitnienia. . Niestety jeden z podwójnych chyba zniknął. . Pozdrawiam serdecznie.
Zuzia miłki kwitną ładnie, czekam na żółto zielony , nadal w pakach .
Jeżeli chodzi o krokusy to chyba w tym roku będzie ich mniej niż w poprzednich latach