Pełnik ma takie duże pąki.U mnie nie widać.Ty mieszkasz w cieplejszym klimacie,nie to co ja na północy.

Miłego dnia.

, mój dopiero się zbiera. Na razie kwitnie ciemno i jasnoróżowy.
 , mój dopiero się zbiera. Na razie kwitnie ciemno i jasnoróżowy. Więcej jeszcze musi pomieszkać w foliaczku na balkonie, zmężnieć, by nadawać się do sadzenia w dużym tunelu.
  Więcej jeszcze musi pomieszkać w foliaczku na balkonie, zmężnieć, by nadawać się do sadzenia w dużym tunelu.  

dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam życzę miłego weekendu
 dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam życzę miłego weekendu  

Mam dwa pniaki do wykopania i nie ma kto się do tego zabrać. M tej roboty akurat nie lubi, zwłaszcza że obydwa tkwią wśród kwiatów. Boi się oberwać po głowie, gdyby jakiś kwiatuszek ucierpiał.
  Mam dwa pniaki do wykopania i nie ma kto się do tego zabrać. M tej roboty akurat nie lubi, zwłaszcza że obydwa tkwią wśród kwiatów. Boi się oberwać po głowie, gdyby jakiś kwiatuszek ucierpiał.  
  , ale tego im nie mów.
 , ale tego im nie mów.  

niech się cieszy. A tak poważnie to dzisiaj tak go ręce bola że ma dość pniaków na jakiś czas pocieszyłam go że to był ostatni. Pozdrawiam dobrej nocki i miłego dnia
 niech się cieszy. A tak poważnie to dzisiaj tak go ręce bola że ma dość pniaków na jakiś czas pocieszyłam go że to był ostatni. Pozdrawiam dobrej nocki i miłego dnia 

młoda sadzonka z zeszłego roku tak się zastanawiam czy to  irys SDB Riveting Iris SDB Hi Sailor czy Ajax the less  Iris SDB Gentle Grace  może ktoś ma i pomoże.
  młoda sadzonka z zeszłego roku tak się zastanawiam czy to  irys SDB Riveting Iris SDB Hi Sailor czy Ajax the less  Iris SDB Gentle Grace  może ktoś ma i pomoże.