Ogrodniczo Działkowe Forum
https://forumogrodnicze.info/

Jak dodać zdjęcie na forum
https://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=14&t=2912
Strona 1 z 29

Autor:  x-C-j [ 13 gru 2006, o 21:48 ]
Tytuł:  Jak dodać zdjęcie na forum

Proszę o pomoc jak się dodaje zdjęcia na to forum ?

Autor:  Mariola54 [ 13 gru 2006, o 21:51 ]
Tytuł: 

Przemo to proste.
Gdy klikniesz "odpowiedz" otworzy Ci się okienko a pod nim link do wstawiania zdjęcia z fotosika.

Autor:  Promyczek [ 3 sty 2007, o 10:09 ]
Tytuł: 

Mam prośbę o to aby ktoś mi napisał, jak zakłada się konto w innym hostingu niż fotosik i jaki jest najlepszy i najprostszy w obsłudze? Z góry dziękuję za rady. :)

Autor:  Mariola54 [ 3 sty 2007, o 11:09 ]
Tytuł: 

Promyczku dla jednego będzie lepszy Fotosik a dla innego np HotoFoto.
Zależy w jakim celu chcesz zakładać konto ?
Czy ma ono służyć tylko Tobie czy chcesz udostępniać swoje fotki innym aby oglądali.
Jeżeli chcesz chwalić się swoimi zdjęciami to
polecam http://picasaweb.google.pl/home
Dla mnie ten program jest bardzo przyjazny. :D :D :D

Autor:  Mariola54 [ 3 sty 2007, o 12:15 ]
Tytuł: 

Dam Ci za chwilę link do tego programu. :D
http://www.idg.pl/ftp/pc_12863/Picasa.2 ... 95.pl.html

Autor:  basiakam [ 6 sty 2007, o 17:07 ]
Tytuł: 

A ja nie mogę dodać zdjęcia do postu.Dodawałam i wychodziło. Ale teraz zdjęcie robione innym aparatem, ma to coś wspólnego? ;:98

Autor:  Administrator [ 6 sty 2007, o 17:18 ]
Tytuł: 

Nie ma. Jedyny wymóg - nie może być za duży plik.
Najlepsze do 150-200 kb
Możliwe , że masz coś uszkodzone w oprogramowaniu komputera.

Autor:  basiakam [ 6 sty 2007, o 18:07 ]
Tytuł: 

Hm....Stare na próbę wchodzą ,nowe nie..

Autor:  Administrator [ 6 sty 2007, o 18:11 ]
Tytuł: 

To jakieś cuda się dzieją. Ja nie umiem tego wytłumaczyć. :oops: :wink:

Autor:  basiakam [ 6 sty 2007, o 18:18 ]
Tytuł: 

aaa....ten plik to 1465KB Takie duże okno wyskakuje i tak pisze: 1465KB.To chyba oto chodzi.

Autor:  Administrator [ 6 sty 2007, o 18:20 ]
Tytuł: 

No jasne
Za duży plik, zmniejsz min 5-krotnie do 200 kb.
Gotowe.
To była przyczyna.

Autor:  Mariola54 [ 6 sty 2007, o 18:22 ]
Tytuł: 

Forum jest tak ustawione i nigdy nie uda Ci wstawić orginalnego 'wielkiego' zdjęcia.
Chyba, że wstawisz miniaturkę, wówczas w Fotosiku otworzy Ci się takie wielgachne :D :D :D

Autor:  Administrator [ 6 sty 2007, o 18:25 ]
Tytuł: 

Nawet nie forum a reguły fotosika.pl
Nie są przez fotosik akceptowane tak duże zdjęcia. Należy je zawsze wcześniej pomniejszyć.

Autor:  basiakam [ 6 sty 2007, o 18:44 ]
Tytuł: 

Wielkie dzięki. :D

Strona 1 z 29 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/