Bartku, ambitnie widzę, dynie i arbuzy. Znajdziesz tu spore grono fachowców od tych okrąglaków. Fajnie że do nas dołączyłeś. Cytrusy powiadasz, Ja mam właśnie cytrynkę świeżo wylazłą z pestki. Chętnie się dokształcę w tym temacie bo nic nie wiem na temat uprawy cytrusów Wszystkich którzy dołączyli w ostatnim czasie również serdecznie witam w forumowym gronie.
Witam wszystkich serdecznie.
Na imię mam Kamil ogrodnictwem zajmuje się juz ok 5 lat głównie uprawiam chili oraz pomidory. W tym roku spróbuję z dyniami gigant zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeszcze raz pozdrawiam i witam.
Przyszłam się przywitać i ja
Aldona z Krakowa, do niedawna miałam w domu jedną biedniutką dracenę otrzymaną dawno temu w prezencie, ale geny musiały się w końcu obudzić i skoro moi rodzice oboje mają własne gaje, to zaczęłam hodować domowy gaj i ja. Naczytałam się już wiele mądrości w wątkach o dracenach i fikusach, teraz zaczynam bawić się w sukulenty, więc i w tej części forum myszkowałam... ale zaczynam mieć własne pytania, więc pomyślałam, że założę konto i dam sobie możliwość ich zadawania.
Witam mam na imię Kasia. Jestem posiadaczką małego ogrodu przydomowego i dużej ilości roślin domowych. Forum to dla mnie świetne źródło nowych pomysłów, a zarazem chciejstw doniczkowych. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Dobry wieczór wszystkim miłośnikom róż i wszelkiej ogrodowej zieleni.Mam młody ogród różany i chętnie skorzystam z Waszych rad.Z różanymi pozdrowieniami.
Witam serdecznie Wszystkich.
Forum czytam od wielu miesięcy więc wypada się przywitać.
Posiadam działkę rekreacyjną ok.450m2, odkupiłem w tym roku
mocno zaniedbaną ale mam dużo czasu na spełnienie marzeń
I ja chciałabym się przywitać Od trzech lat próbuję stworzyć tajemniczy ogród na moim niewielkim balkonie. Nie mam żadnego doświadczenia w ogrodnictwie, uczę się wszystkiego od podstaw i na własnych błędach. Ale zapału mi nie brakuje i mam nadzieję, że dzięki lekturze forum mój balkon rozkwitnie ze zdwojoną siłą
Aldono, Bartku, Kasiu, Rucola, Kamilu, KoloSolo, Bartku, Anah, SETA, witamy Was wszystkich. Przepraszam, że tak hurtowo, ale chwilkę mnie nie było. Uprawiajcie zielone i konsultujcie się na bieżąco. Fajnie, że jesteście.
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Dość niedawno trafiłem na to forum i wracam więc myślę że się zadomowię. Zwłaszcza że rośliny są czymś co lubię. Wszystko zaczęło się w podstawówce od zajęć z kiełkowania cytrusów Trzy lata temu rozszerzyłem swoją mieszkaniową "działalność" o ogródek i w miarę możliwości i czasu trochę w nim działam.
Pozdrowienia z Trójmiasta!!
Pozdrawiam serdecznie, Mateusz "Kiedy w ogrodzie zwiędły już najpiękniejsze kwiaty
i chwasty wydają się urocze."Sokrates
Witam wszystkich,
od jakiś 2 lat czytam forum, ale dopiero dziś postanowiłem się na nim zarejestrować ... To może coś o mnie: Mam na imię Mateusz, jestem z Nowej Soli. Od prawie 8 lat zajmuję się roślinami... dość specyficznymi.
Pozdrawiam