Ogródek ma tylko 4 ary..... , dużo miejsca zajmuja 2 garaże złączone razem i mała drewutnia no i dom... , trzeba też zostawic sporo miejsca na wjazd....... , o wspaniałych szerokich rabatach z bylinami mogę pomazyć....

. Rodzice w sumie to znacznie pomogli w sadzeniu tuj i przy trawniku.... , ja sam kopie te wąskie rabatki , i wyrywam ręcznie 20 cm darń......

, ostatnio skopałem rabatke przed 30 tujami

, nie wiem jakim cudem.... , pot lał sie ze mnie ciutkiem , kopałem kilka dni.... Wywoziłem pózniej taczkami w pole.... , większość kamieni też przytargałem sam na taczkach

, ostatnio robiono u nas droge , kopano i kopano... więc było dużo kamieni , które pozwolono mi zabrać , pózniej je układałem tez sam.... Całe lato cos robiłem i warto było...

, więc upiększanie nielicząc wszystkich tuj zacząłem od tego roku.... Zdjęć pokazujacych cały ogród nie mam , a teraz nie będe robił bo nic nie kwitnie...

, a poza tym komórką ciężko uchwycić bo już próbowałem.... Jak dostane już niedługo cyfrówkę to na następny rok zrobie.... Kurcze Wisienko , jak zmienić rozmiar zdjęcia na dowolny bo ja tak nie umie..... Do bajecznego ogrodu to jeszcze daleko.... Ostatnio posadziłem 9 rabatowych róż

, a na następny rok wystartujemy z porzadnym kacikiem wypoczynkowym

. A props fuksji to w tym wieszaczku sa dwie.. i nie zgadniecie po ile dałem za sadzonkę....... 2,50 zł
Ciąg dalszy fotek :