Szydełko i nie tylko...

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aniu i siebie,przeczytałam wszystkie twoje osiągnięcia i perypetie zwiazane ze storczykami,powiem krótko kwiaty masz piękne,a kłopoty z nimi ma pewnie większość z nas.Nieźle się wkręciłaś.

Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p

Post »

Aniu zapomiałm Ci powiedzieć ,że masz cudną fitankę,gratuluję takich zdolności.Ile czsu ją robiłaś?
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

A dziękuję :oops: ...Robiłam ja prawie rok....ale czasowo nie tak bardzo długo bo robię tylko jak siedze przed tv(nie jestem tv maniaczką :) ). Aby nie marnowac czasu na tv to ogladam....i szydełkuje :D Niestety czasto musze wieczornym czasem sprawdzac kartkówki wiec na szydełkowanie duzo nie zostaje....Mogę się pochwalic ze robie kolejną firankę....Zimowy obrazek....na zimę moze skończe:P
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Aniu gratuluję. Już niedługo i będą kwiaty ;:63 A parapet świetny.
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

A oto firanka w całosci.....:)

Obrazek
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

Ło matko i córko...ale masz zdolne łapki :!:
pozdr Dorota
Moje storczyki
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

dorela pisze:Ło matko i córko...ale masz zdolne łapki :!:
A ile cierpliwości !!!!!!!!!!!
Fiu, fiu, fiu ;:31 Jestem pod wrażeniem. :D
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p

Post »

Aniu piękna,pochwał się jeszcze innymi robótkami ręcznymi ,bardzo podobają mi sie takie rzeczy,są bardzo orginalne i niepowtarzalne. ;:63 za wytrwałość, ja przed TV to prasuję bo tez szkoda mi czasu,a mam go bardzo mało,a poza tym to nie ma na co patrzeć wolę po forum buszować i piękne okazy oglądać takie np.jak Twoje.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

hehehe Dlatego u mnie pełny kosz do prasowania :;230 ...na to mi juz nie wystarcza czasu:)...
Bardzo dziękuję za uznanie......
A co do robótek to na drutach zrobiłam kilka swetrów i kamizelek....nie mowiac o poczatkach - szalikach:) ale juz wyprane i głeboko schowane na zimę....Wyszydełkowałam tez ozdoby choinkowe i wielkanocne...Ubranka :D na jajka i bombki.....W porze swiatecznej pokaze bo tez schowane są:) Ostatnio zrobiłam wstęgę na stół..taką na serwetkę po przekątnej stołu...Jak wypiorę i wykrochmalę to zrobię fotkę....A teraz kawałek mojej nowej firanki..To co widac to 1/5 całosci na szerokosc ....W górę się ciaaaagle robi :D Obrazek
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p

Post »

Aniu ,ale zdolna dziewczynka z Ciebie, ja kiedyś też troszkę szydełkowałam ,ale to było w szkole ,aTy takie piękności pokazujesz,że tylko pozazdrościć tych pięknosci i zdolnosci oczywiscie.
;:23
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

No Aniu!!!! Ekstra!!! Zdolna dziewczynka jesteś!!!!
Ja już chyba ze 3 lata nic nie wydziergałam. Jakoś nie mam natchnienia, ale....
Może bym tak coś......
Wiesz, właśnie sobie pomyślałam, że w największym pokoju do mebli najbardziej by mi pasowała taka firana. Może się sprężę? Tylko ja mam tam 2 duże okna!!!!
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Wando, Renato, Dorelo i Orionko dziękuję za pochwały :D :oops:

Wando najgorzej zacząc...pierwsze dwa rzędy będzie cięzko.... a później jakos pójdzie :D
Ja nie nastawiam sie na szybkośc zrobienia (przy firance to trudne) tylko na jakośc :D
A przeciez zawsze siedzimy choc chwile przed tv wiec po co marnowac czas :D
Trzymam kciuki za motywację ;:215
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Mam takie dosc dziwne pytanie..... :oops: ...nie wiem dokładnie jak okreslacie stronę okna.... Ja o 15 mam słońce naprzeciw okna wiec jest południowe czy zachodnie?
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Troszkę tu bałaganik jest bo posty te zostały przerzucone z innego wątku...Za bałagan przepraszam.
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

oooo jakie piękne firaneczki, mnie się nigdy nie udało popełnić nic tak dużego jak firanka... kiedyś miałam w planach zrobić serwetę na stolik ..chciałam żeby tak dość sporo zwisała.... ale brakło mi cierpliwości i skończyło się na bieżniczku :oops: :oops:
A przy okaji mam pytanie z czego są te twoje firanki - chodzi mi o nici jakich używasz, bo mam wrażenie że te wszystkie kordonki to strasznie mało wydajne, a może się myle????
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”