Ogródek Goni@k
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu, wpadaj kiedy chcesz, tylko koniecznie oddychajktoś pisze:Obejrzałam te wszystkie cudowności na bezdechu.
Oj , będę częstym gościem

Justyno, na pewno z czasem zgromadzisz kamień i powstanie Twój skalniakjustynaz pisze: Masz tak dużo kamieni w ogrodzie, a ja nie mam praktycznie nicw tym roku planuje skalniak wiec będę zmuszona przywiesc. Masz też oczko wodne które i ja bym chciala. Zobaczymy z czasem moze i u mnie powstanie.

U mnie też to trwało jakiś czas zanim marzenia zamieniły się w dokonania

-
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Ewa, zawsze możesz liczyć na moją pomoc w realuCynamon pisze:Gosiu, wcale się nie dziwię, że ktos`ia zatkało z zachwytu, też przechodziłam przez to w ubiegłym roku![]()
... moje skalniakowo-oczkowe plany, jeszcze przede mną, zagłębiam się ponownie w lekturę Twojego wątku i robię notatki;)

Oby do wiosny

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A co to za kawiatek na ostatnim zdjęciu ?
Klimaty jak widać i u Ciebie już się ocieplają.

Klimaty jak widać i u Ciebie już się ocieplają.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Pewno napiszę takie same posty we wszystkich zaprzyjaźnionych ogrodach .. ale chciałam się przywitać po przerwie .. długo tu nie zagladałam - z różnych , czasami niezbyt przyjemnych powodów .. i zostawiałam sobie całą frajdę spacerowania po waszych ( i swoim) ogrodach na ferie - tymczasem pierwszy tydzień spędziłam w łózku - zagladając od czasu do czasu do zainteresowań - bo leżąc szydełkowałam w czasie kiedy spadała mi gorączka.
A tyle sobie obiecywałam, nadrobić zaległości - bo fotki jeszcze z lata mam niewstawione i mnóstwo zimowych, rozgryźć photofiltr .... a tymczasem leżanko
Dziś czuję się już trochę lepiej - za oknami za zimno na spacery - więc spaceruję u was
I bardzo mi się podoba ...
Mam jeszcze tydzień ferii - więc postaram się , po odwiedzinach u was - pokazać zimę u siebie, a piekna jest - tylko nie wiem jak udało mi się ją uchwycić
Jak ja chciałabym już takie widoki w realu ............
Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej Małopolski

Pewno napiszę takie same posty we wszystkich zaprzyjaźnionych ogrodach .. ale chciałam się przywitać po przerwie .. długo tu nie zagladałam - z różnych , czasami niezbyt przyjemnych powodów .. i zostawiałam sobie całą frajdę spacerowania po waszych ( i swoim) ogrodach na ferie - tymczasem pierwszy tydzień spędziłam w łózku - zagladając od czasu do czasu do zainteresowań - bo leżąc szydełkowałam w czasie kiedy spadała mi gorączka.
A tyle sobie obiecywałam, nadrobić zaległości - bo fotki jeszcze z lata mam niewstawione i mnóstwo zimowych, rozgryźć photofiltr .... a tymczasem leżanko

Dziś czuję się już trochę lepiej - za oknami za zimno na spacery - więc spaceruję u was

I bardzo mi się podoba ...
Mam jeszcze tydzień ferii - więc postaram się , po odwiedzinach u was - pokazać zimę u siebie, a piekna jest - tylko nie wiem jak udało mi się ją uchwycić

Jak ja chciałabym już takie widoki w realu ............
Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej Małopolski

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Tak wspaniały może być tylko ciemiernik.
Moje sadzoneczki zimują na razie w szklarni, ale potem pójdą do ogródka.
Jeszcze nie kwitną bo są małe ale już następnej zimy..... ;:26
Moje sadzoneczki zimują na razie w szklarni, ale potem pójdą do ogródka.
Jeszcze nie kwitną bo są małe ale już następnej zimy..... ;:26
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki