Łańcut - storczykarnia
Swietnie, ze dałeś Arturze taką informację :P
Podam jeszcze link do strony , gdzie pokazywane są cykliczne zdjęcia wg aktualnego klwitnienia.Można śledzić prawie na bieżąco co się dzieje w Storczykarni 8)
Do tego ,zdjącia piękne zbliżenia i najważniejsze są właściwie opisane.
Wiemy co ogladamy :P .
Tam na stronę trzeba wpadać :P co jakiś czas ,będziemy na bieżąco .
link------>STORCZYKARNIA
pozdrawiam J ;:76 VANKA
Podam jeszcze link do strony , gdzie pokazywane są cykliczne zdjęcia wg aktualnego klwitnienia.Można śledzić prawie na bieżąco co się dzieje w Storczykarni 8)
Do tego ,zdjącia piękne zbliżenia i najważniejsze są właściwie opisane.
Wiemy co ogladamy :P .
Tam na stronę trzeba wpadać :P co jakiś czas ,będziemy na bieżąco .
link------>STORCZYKARNIA
pozdrawiam J ;:76 VANKA
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuje Jovanko za link
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Witam,
Małe sprostowanie:
Storczykarnię można zwiedzać bez limitu czasowego. Nie jest prawdą by zwiedzać można było tylko przez pół godziny. Na jednym bilecie można przebywać cały dzień
Inna sprawa, że ostatnich zwiedzających wpuszcza się na pół godziny przed zamknięciem. W poniedziałek Wielkanocny Storczykarnia jest czynna do 16-ej i tak będzie do końca kwietnia. W kolejnych miesiącach będzie czynna w dni powszednie do 18-ej, a w sobotę i niedzielę do 19-ej.
Pozdrawiam,
Danka
Małe sprostowanie:
Storczykarnię można zwiedzać bez limitu czasowego. Nie jest prawdą by zwiedzać można było tylko przez pół godziny. Na jednym bilecie można przebywać cały dzień

Pozdrawiam,
Danka
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arielu, piękności pokazałeś na tych fotkach!
Paph. na trzecim zdjęciu bardzo oryginalne, chci8ałąbym takie mieć
Marzy mi się wyjazd do storczykarni, ale dla mnie to kawał drogi i musiałabym zarezerwować więcej czasu na wypad tam. W ten długi weekend raczej nie dam rady, ale w wakacje już nie przepuszczę takiej okazji
Paph. na trzecim zdjęciu bardzo oryginalne, chci8ałąbym takie mieć

Marzy mi się wyjazd do storczykarni, ale dla mnie to kawał drogi i musiałabym zarezerwować więcej czasu na wypad tam. W ten długi weekend raczej nie dam rady, ale w wakacje już nie przepuszczę takiej okazji

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Baryczka
Naprawdę jest szczególny.
Ja trochę się boję, że gdy już dotrę do tej Storczykarni to zachoruję storczykowo na dobre!
Ja trochę się boję, że gdy już dotrę do tej Storczykarni to zachoruję storczykowo na dobre!
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Baryczka
Arielu, dla mnie wręcz katorgą jest choćby wizyta w zwykłym markecie budowlanym. Jakoś tak dziwnie mam chęć większość zabrać do domu 
Poza tym raczej w Łańcucie bym nic nie kupiła, by nie wieźć tego tak daleko do domu (ponad 400km).

Poza tym raczej w Łańcucie bym nic nie kupiła, by nie wieźć tego tak daleko do domu (ponad 400km).
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila