ja walczyłem tak ż do nory wkładałem szmatkę z zapachem oleju silnikowego,potem past,od moli,potem butelk plast. do góry na patyku.POUCIEKAŁY...

Pozdraw. ........ ,,,fezo,,,

A drugi sposób na krety to moja psinka biega gdzie jej sie podoba i kopie po kopczykach jeżeli taki się ujawni i mam spokój z tymi zwierzątkami.Trzeci sposób na lato zabieram swoje kociaki a mam je 3 i one też są świetne na krety polecam te sposoby
 A drugi sposób na krety to moja psinka biega gdzie jej sie podoba i kopie po kopczykach jeżeli taki się ujawni i mam spokój z tymi zwierzątkami.Trzeci sposób na lato zabieram swoje kociaki a mam je 3 i one też są świetne na krety polecam te sposoby Chemia, napalm, prądy, zwierzeta łowne, ciężki sprzęt, ostre narzędzia, łapki, pułapki itp. i co?
    Chemia, napalm, prądy, zwierzeta łowne, ciężki sprzęt, ostre narzędzia, łapki, pułapki itp. i co?   Ludzie prowadzą wojnę na wszystkich frontach przy pomocy różnych metod przeciwko małemu ładnemu futrzakowi.
   Ludzie prowadzą wojnę na wszystkich frontach przy pomocy różnych metod przeciwko małemu ładnemu futrzakowi.   On przecież nie zjada naszych marchewek, tylko od czasu do czasu wypchnie nadmar ziemi ze swoich korytarzy i zrobi maleńki kopczyk. Ależ te ludziska chcą tylko walczyć i walczyć.
  On przecież nie zjada naszych marchewek, tylko od czasu do czasu wypchnie nadmar ziemi ze swoich korytarzy i zrobi maleńki kopczyk. Ależ te ludziska chcą tylko walczyć i walczyć.