Promocja z Forum Ogrodniczego. AKUMULATOROWE opryskiwacze VX i RX.
Szanowni Państwo
Firma MAROLEX informuje, iż od dnia 25 czerwca 2014r. wprowadziła do ciągłej i nielimitowanej sprzedaży nowoczesne, akumulatorowe opryskiwacze ogrodnicze , z elektronicznym panelem sterującym.
Wszystko zamknięte w hermetycznej obudowie, łącznie z elementami gniazd zasilających i sterującym urządzeniem panelem LED. Przy tym każdy element został tak dopracowany przez dział projektowy aby ułatwić w stopniu najwyższym użytkowanie i osiągnąć najwyższą możliwą ergonomię użytkowania. Opryskiwacze powinny służyć długo i niezawodnie.
Cena detaliczna brutto, opryskiwacza akumulatorowego RX oraz VX, dla Forumowiczów, wynosi w promocji
885,60zł czyli o około 50 zł mniej niż cena detaliczna - standardowa.
Przypuszczam, że jestem z pierwszych posiadaczy opryskiwacza RX i już mogę wyrazić opinię pozytywną, idealnie nadaje się do małotowarowej uprawy. Wykorzystuję go do oprysków środkami ekologicznymi, jak np. dzisiaj dozowałem dyszą szczelinową EM-y wzdłuż linii kroplujących, aby potem wtopić nimi w ziemię. Praca z nim to sama przyjemność, bo szybko i dokładnie, oraz nie trzeba dopompowywać. Nawet akumulator jest dobrej jakości, bo bez doładowywania już wykonałem sześć oprysków, a jeszcze pokazuje pełne naładowanie. Ergonomiczny, mimo ciężaru, nie czuć go na plecach.