Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014

Post »

Na początek może te ogórki w pionie by robiły za gąszcz... Jakby je tak posadzić w okręgu, to juz byłby tajemniczy zakamarek i do tego mozna sie w nim na dlugo zaszyć, bo jest co jeść na miejscu..? ;:224 :uszy
Bea
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Filuję na wątek domowy a tu się ogrodowy cichaczem otwiera a ja tego nie zauważyłam :oops: :roll:

Pat ilekroć przeglądam Twoje zdjęcia zachwycam się ilością roślin i mnogością gatunków jakie zgromadziłaś w tak krótkim czasie w swoim ogrodzie. Podziwiam też ,że tak bezbłędnie pamiętasz co gdzie wsadziłaś. Ja od 2 tygodni bezskutecznie szukam wśród perzu ,który porósł nasz kącik kawowy Wielosiłu, którego bardzo chcę uratować przed roundapem.

Dziewczynki wspaniałe. I faktycznie jak ogień i woda. Flo z charakteru bardzo mi przypomina Magdę. Chciałabym by się kiedyś spotkały.
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Przynioslam prezenty :wink:

Obrazek

Obrazek

A ten ze szczególnymi życzeniami dla lubiących malować różne rzeczy :)
Obrazek

To były łapówki :lol: a teraz w związku z tym mam pytanie. Czy to jest też wielosił, ino różowy?
Obrazek
Bea
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Piękne te prezenty :D , nie wiedziałam że wielosił taki wielki rośnie, ja swoje dwa posadziłam między ziołami, bo to przecież jest ziółko :roll:
Awatar użytkownika
kesza
100p
100p
Od: 16 lip 2010, o 08:47

Post »

Bea, to jest dyptam różowy, bo są też białe.
Pozdrawiam,
Edyta
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

O, widzisz, coś chodzilo mi po głowie! Pat, przepraszam, że u Ciebie proszę o identyfikację, ale to tak samo wyszlo, znalazłam tę fotę w necie i wydało mi sie podobne do tego, o co Ty pytałaś, a tu jednak nie to ;:185
Bea
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

To trzeba przyznać, że Pati to ma ch.....ną pamięć :shock: ja nie pamiętam, co gdzie wsadziłam, a Ona pamięta i na dodatek pamięta od kogo to dostała ;:306 .....a takich prezentów to lepiej Jej nie podsyłać, bo po nocach spać nie będzie tylko główkować, jak to teraz przenieść do swojego ogródka ma...... ;:306
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Syringa pisze:O, widzisz, coś chodzilo mi po głowie! Pat, przepraszam, że u Ciebie proszę o identyfikację, ale to tak samo wyszlo, znalazłam tę fotę w necie i wydało mi sie podobne do tego, o co Ty pytałaś, a tu jednak nie to ;:185
I całe szczęście że to nie to :wink: , dyptamy też mam ale rosną na rabacie a nie na zielniku :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Bogumilka pisze:To trzeba przyznać, że Pati to ma ch.....ną pamięć :shock: ja nie pamiętam, co gdzie wsadziłam, a Ona pamięta i na dodatek pamięta od kogo to dostała ;:306 .....a takich prezentów to lepiej Jej nie podsyłać, bo po nocach spać nie będzie tylko główkować, jak to teraz przenieść do swojego ogródka ma...... ;:306
No właśnie! Zdjęcie numer dwa to kwintesencja mojego wymarzonego tajemniczego ogrodu...zrobię sobie tak kiedyś! :wink:

Bea,
ależ nie przepraszaj, przy okazji i ja się dowiedziałam, co to za roślinka - śliczna jest :wink:

Na razie skrótowo, bo zaraz jadę do Szczytnicy :) Trzymajcie kciuki za moją silną wolę ;:224
Awatar użytkownika
trillum30a
200p
200p
Od: 6 lut 2012, o 15:24

Post »

Ależ pędzicie ;:oj Witam! :)
Pozdrawiam-Iwona
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

I jak , i jak i jak ma się Twoja silna wola ?
Awatar użytkownika
Joanna_68
200p
200p
Od: 3 lip 2008, o 20:42

Post »

A ja Ci życzę żeby w tym przypadku Twoja silna wola była słabą silną wolą bo będziesz miała jeszcze cudowniej i ja egoistka będę miała co oglądać :D Pozdrawiam gorąco ;:196
Pozdrawiam Aśka
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Joanna_68 pisze:A ja Ci życzę żeby w tym przypadku Twoja silna wola była słabą silną wolą bo będziesz miała jeszcze cudowniej i ja egoistka będę miała co oglądać :D Pozdrawiam gorąco ;:196
Prawie się udało zapanować nad chciejstwami...głównie dlatego, że starałam się za bardzo nie rozgladać na boki, żeby oczopląsu nie dostać :) W sumie nadwyżkowo wpadła mi tylko jedna hosta i jedna serduszka, ale w zamian wypadła jedna jeżówka i dostałam spory rabat, więc wyszłam na zero w stosunku do założonego budżetu i nawet koszty paliwa w to weszły :) W maju jadę ponownie, ale najbardziej nastawiam się na lipiec, kiedy będą szałwie, żurawki i inne cuda :) Relacja ze zdjęciami wieczorem :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”