Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
Na początek może te ogórki w pionie by robiły za gąszcz... Jakby je tak posadzić w okręgu, to juz byłby tajemniczy zakamarek i do tego mozna sie w nim na dlugo zaszyć, bo jest co jeść na miejscu..?
Bea
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Filuję na wątek domowy a tu się ogrodowy cichaczem otwiera a ja tego nie zauważyłam
Pat ilekroć przeglądam Twoje zdjęcia zachwycam się ilością roślin i mnogością gatunków jakie zgromadziłaś w tak krótkim czasie w swoim ogrodzie. Podziwiam też ,że tak bezbłędnie pamiętasz co gdzie wsadziłaś. Ja od 2 tygodni bezskutecznie szukam wśród perzu ,który porósł nasz kącik kawowy Wielosiłu, którego bardzo chcę uratować przed roundapem.
Dziewczynki wspaniałe. I faktycznie jak ogień i woda. Flo z charakteru bardzo mi przypomina Magdę. Chciałabym by się kiedyś spotkały.
Pat ilekroć przeglądam Twoje zdjęcia zachwycam się ilością roślin i mnogością gatunków jakie zgromadziłaś w tak krótkim czasie w swoim ogrodzie. Podziwiam też ,że tak bezbłędnie pamiętasz co gdzie wsadziłaś. Ja od 2 tygodni bezskutecznie szukam wśród perzu ,który porósł nasz kącik kawowy Wielosiłu, którego bardzo chcę uratować przed roundapem.
Dziewczynki wspaniałe. I faktycznie jak ogień i woda. Flo z charakteru bardzo mi przypomina Magdę. Chciałabym by się kiedyś spotkały.
Przynioslam prezenty
A ten ze szczególnymi życzeniami dla lubiących malować różne rzeczy
To były łapówki a teraz w związku z tym mam pytanie. Czy to jest też wielosił, ino różowy?
A ten ze szczególnymi życzeniami dla lubiących malować różne rzeczy
To były łapówki a teraz w związku z tym mam pytanie. Czy to jest też wielosił, ino różowy?
Bea
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Piękne te prezenty , nie wiedziałam że wielosił taki wielki rośnie, ja swoje dwa posadziłam między ziołami, bo to przecież jest ziółko
- kesza
- 100p
- Od: 16 lip 2010, o 08:47
Bea, to jest dyptam różowy, bo są też białe.
Pozdrawiam,
Edyta
Edyta
O, widzisz, coś chodzilo mi po głowie! Pat, przepraszam, że u Ciebie proszę o identyfikację, ale to tak samo wyszlo, znalazłam tę fotę w necie i wydało mi sie podobne do tego, o co Ty pytałaś, a tu jednak nie to
Bea
To trzeba przyznać, że Pati to ma ch.....ną pamięć ja nie pamiętam, co gdzie wsadziłam, a Ona pamięta i na dodatek pamięta od kogo to dostała .....a takich prezentów to lepiej Jej nie podsyłać, bo po nocach spać nie będzie tylko główkować, jak to teraz przenieść do swojego ogródka ma......
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
I całe szczęście że to nie to , dyptamy też mam ale rosną na rabacie a nie na zielnikuSyringa pisze:O, widzisz, coś chodzilo mi po głowie! Pat, przepraszam, że u Ciebie proszę o identyfikację, ale to tak samo wyszlo, znalazłam tę fotę w necie i wydało mi sie podobne do tego, o co Ty pytałaś, a tu jednak nie to
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie! Zdjęcie numer dwa to kwintesencja mojego wymarzonego tajemniczego ogrodu...zrobię sobie tak kiedyś!Bogumilka pisze:To trzeba przyznać, że Pati to ma ch.....ną pamięć ja nie pamiętam, co gdzie wsadziłam, a Ona pamięta i na dodatek pamięta od kogo to dostała .....a takich prezentów to lepiej Jej nie podsyłać, bo po nocach spać nie będzie tylko główkować, jak to teraz przenieść do swojego ogródka ma......
Bea, ależ nie przepraszaj, przy okazji i ja się dowiedziałam, co to za roślinka - śliczna jest
Na razie skrótowo, bo zaraz jadę do Szczytnicy Trzymajcie kciuki za moją silną wolę
- trillum30a
- 200p
- Od: 6 lut 2012, o 15:24
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
I jak , i jak i jak ma się Twoja silna wola ?
- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
A ja Ci życzę żeby w tym przypadku Twoja silna wola była słabą silną wolą bo będziesz miała jeszcze cudowniej i ja egoistka będę miała co oglądać Pozdrawiam gorąco
Pozdrawiam Aśka
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Prawie się udało zapanować nad chciejstwami...głównie dlatego, że starałam się za bardzo nie rozgladać na boki, żeby oczopląsu nie dostać W sumie nadwyżkowo wpadła mi tylko jedna hosta i jedna serduszka, ale w zamian wypadła jedna jeżówka i dostałam spory rabat, więc wyszłam na zero w stosunku do założonego budżetu i nawet koszty paliwa w to weszły W maju jadę ponownie, ale najbardziej nastawiam się na lipiec, kiedy będą szałwie, żurawki i inne cuda Relacja ze zdjęciami wieczoremJoanna_68 pisze:A ja Ci życzę żeby w tym przypadku Twoja silna wola była słabą silną wolą bo będziesz miała jeszcze cudowniej i ja egoistka będę miała co oglądać Pozdrawiam gorąco